1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mormenekşe A2 iyi yolda
Mormenekşe A2 iyi yolda

Mormenekşe A2 iyi yolda

Mormenekşe, A2 ve altyapıda da kendini göstermeye başarılı olmaya devam ediyor.

A+A-

Kaya Emiroğlu

Futbol A Takımı’yla iki sezon önce yükseldiği Süper Lig’de önemli başarılara imza atan Mormenekşe, A2 ve altyapıda da kendini göstermeye başarılı olmaya devam ediyor. İlk devrenin ortasında Teknik Direktör İzzet Kaçmaz’ın göreve gelmesiyle başarılı grafiği yükselen kırmızı yeşilliler, U-15’de ise bu sezon yine zirveyi hedefliyor.

 

Kaçmaz: “Hedefimiz öz kaynaklarımızın daha da gelişmesi”

Takımın başına 8. haftada İzzet Kaçmaz’ın gelmesinden sonra 12 maçta 8 galibiyet, 4 mağlubiyetle altıncı sıraya yükselmeyi başaran Mormenekşe A2, geleceğe umutla bakıyor. “Zaman zaman eksikliklerimiz oluyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” diyen Kaçmaz, şunları söyledi: “Amacımız A takımımıza ve Mormenekşe camiasına disiplinli, istikrarlı ve örnek gençler kazandırmaktır. Transfere karşıyız. Kendi özkaynaklarımızdan yetişen futbolcu gençlerimizin oynaması gerekmektedir. Bu arada A2 yaş kategorisi yetkilileri tarafından bir kez daha gözden geçirilmelidir. Yaş farkı zaman zaman fiziksel farklılıklar getiriyor. Bunun bir an önce düzeltilmesi gerekir.”
Antrenmanların A takım seviyesinde haftada üç yapıldığını kaydeden İzzet Kaçmaz, teknik-taktik ve güç dayanıklılık çalışmaları yaptıklarını, oyuncularının ilgi ve performansından memnun olduğunu belirtti.

Öztemiz: “İyi bir hava yakalandı, performansımız artıyor”
Mormenekşe Spor Kulübü Altyapı Koordinatörü ve aynı zamanda kulüp Basın Sözcüsü Hilmi Öztemiz, yönetim olarak gençlere ilgiyi artırdıklarına ve bunun da karşılığında performansın artmaya başladığına dikkat çekti. Teknik Direktör İzzet Kaçmaz’ın gelmesi ve büyük katkı koymasıyla birlikte A2 oyuncularının özgüveninin yerine geldiğini vurgulayan Öztemiz, şunları dile getirdi: “A2 takımımız çok güzel bir hava yakaladı. Disiplinli bir çalışmanın karşılığı yerine geliyor ve takım başarılı bir noktaya doğru gidiyor. Yakın zamanda en az beş futbolcumuzun A takıma yükselecek yetenek ve beceriye sahip olduğunu görebiliyoruz. Sezon başında bazı sıkıntılar yaşadık. Atlattık. Bunlar sevindiricidir. 3’üncülük hedefi de var. Ayrıca A2 yöneticileri Sedat İzzigil ve Hüseyin Bayıkoğlu’na da takıma katkılarından dolayı teşekkür ederiz.” 
Bu arada U-15 takımının da çalışmalarına başladığını hatırlatan Öztemiz, Şenel Üçer hocanın da desteğiyle yine başarılı bir sezon geçirmeyi hedeflediklerinin altını çizdi.

Bu haber toplam 1733 defa okunmuştur