1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Maraş’tan ‘resmi’merhaba
Maraş’tan ‘resmi’merhaba

Maraş’tan ‘resmi’merhaba

Çalışmalarını 16 Ağustos’tan bu yana sürdüren Birinci Lig’in yeni ekibi Maraş, resmi sezon açılışını dün gerçekleştirdi

A+A-

Birinci Lig’in yeni ekibi Maraş, resmi sezon açılışını dün gerçekleştirdi. Çalışmalarını 16 Ağustos’tan bu yana sürdüren Maraş, kadrosuna kattığı yeni oyuncularla birlikte dün sahasında sezona resmen merhaba dedi. Bu yıl iki grup halinde oynanacak olan Birinci Lig’de doğu grubunda 10 takımla birlikte mücadele edecek olan Maraş’ta hedef yeni yapılanma çerçevesinde kalıcı olmak.

Ogan: “Üç transfer daha düşünüyoruz”
Takımın teknik sorumluluğuna getirilen Ahmet Ogan, YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada hedeflerinin tarihlerinde ilk kez mücadele ettikleri Birinci Lgi’de kalıcı olmak ve Maraş’ın Mağusa’nın bir takımı olduğunu göstermek olduğunu söyledi. Şu ana kadar 8 transferi tamamladıklarını ve 3 oyuncu ile görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Ogan, bu oyuncuları da kadrolarına katmaları halinde transferi noktalayacaklarını dile getirdi.

“Hedef kalıcı olmak”
Yeni bir takım kurduklarını ve tarihlerinde ilk kez Birinci Lig’de mücadele edeceklerini belirten teknik direktör Ahmet Ogan, “Kalıcı olmak için çalışmalarımız sürüyor. İlk hazırlık maçımız 3 Eylül’de kendi sahamızda Değirmenlik ile olacak. Ana hedefimiz ise yeni yapılanma çerçevesinde Maraş’ı Mağusa’nın bir takımı yapmak ve yoğun bir çalışma ile ligde kalıcı olmak” dedi.

Sekiz oyuncu transfer edildi
Yeni sezon öncesi transferde erken davranan Maraş, şu ana kadar 8 oyuncuyu bünyesine kattı. Maraş, Dipkarpaz’dan Ogün Dursun, Dumlupınar’dan Süleyman Bayır, Anıl Haklıgör ve Valantin Mandabura, Mağusa Türk Gücü’nden Hasan Büke ve Reşat Özbilgen, Çayönü’nden Doğan Gözütok ve Yedikonuk’tan Uğur Aktaş’ı kadrosuna dahil etmişti.

Bu haber toplam 2412 defa okunmuştur