1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Mağusa kulüpleri için bütçe ayırdık”
“Mağusa kulüpleri için bütçe ayırdık”

“Mağusa kulüpleri için bütçe ayırdık”

K-Pet Süper Lig’in yeni takımı Dumlupınar ile Northern Land arasında sponsorluk anlaşması imzalandı

A+A-

İsmet EZEL (MHA)

17 yıllık aradan sonra Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Dumlupınar ile ülkenin önde gelen inşaat şirketlerinden Northern Land arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Firma, 1 yıllığına Dumlupınar’ın ana sponsoru oldu.
Gazimağusa Arkın Palm Beach Hotel’de düzenlenen imza töreninde Northern Land
Direktörü Koral Bozkurt ve Dumlupınar Başkanı Güneş Güneşoğlu 1 yıllık sponsorluk anlaşmasının altına imzalarını attı.

Güneşoğlu: “Akıllı işler yaparak Süper Lig’e yükseldik”
Toplantıda ilk konuşmayı yapan Dumlupınar kulüp başkanı Güneş Güneşoğlu oldu. 6 yıldır görevde olduklarını ve göreve gelirken amaçlarının takımı Süper Lig’e çıkarmak olduğunu ifade eden Güneşoğlu, bunun bir anda olmayacağının bilinci ile akıllı işler yaparak her yıl bir basamak daha çıkarak merdiveni tırmandırdıklarını kaydetti.
Northern Land gibi köklü bir firmanın kendilerine ana sponsor olmasının gurur verici bir olay olduğunu belirten Güneşoğlu,  Northern Land direktörü Koral Bozkurt'a teşekkür etti.

Bozkurt: “Gazimağusa takımlarının yılı oldu”
Northern Land Direktörü Koral Bozkurt ise imza töreninde yaptığı konuşmada geçen sezon Gazimağusa takımlarının yılı olduğunu ve bunun kendisi için çok memnun edici bir olay olduğunu söyleyerek, 2016 yılı için Gazimağusa kulüplerine bir bütçe ayırdıklarını ve bu konudaki ilk anlaşmayı da Dumlupınar kulübü ile yaptıklarını ifade etti. 

“MTG de arzu ederse…”
Koral Bozkurt konuşmasında kendisinin Mağusa Türk Gücü taraftarı olduğunu ancak bunun Mağusa'daki diğer kulüplere sponsor olmak için bir engel olmadığını belirterek, amaçlarının başarılı olan tüm Mağusa kulüplerine katkı koymak olduğunu söyledi. Bozkurt, kendisinin de taraftarı olduğu Mağusa Türk Gücü kulübüne de ana sponsor olma adına teklifte bulunduklarını ifade ederek kulüp yöneticileri ile de bu konuda bir görüşme yaptıklarını ve yanıt beklediklerini, kabul edilmesi halinde bu kulübe de ana sponsor olmaya hazır olduklarını söyledi.
Koral Bozkurt, geçen sezon İkinci Lig’den Birinci Lig’e çıkan Maraş kulübü için de sponsorluk düşünceleri olduğunu, bu kulüple de görüşme yaptıklarını ancak kulübün genel kurul yaptıktan sonra bu konuyu da netleştireceklerini açıkladı.

Bu haber toplam 1335 defa okunmuştur