1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mağusa İhtisas liderliğini sürdürdü
Mağusa İhtisas liderliğini sürdürdü

Mağusa İhtisas liderliğini sürdürdü

2016 Kickboks Ligi’nde gerçekleştirilen 3’üncü Ayak müsabakaları sonrasında Mağusa İhtisas Kulübü liderliğini sürdürdü

A+A-

KKTC Kickboks Federasyonu tarafından düzenlenen 2016 Kickboks Ligi’nde gerçekleştirilen 3’üncü Ayak müsabakaları sonrasında Mağusa İhtisas Kulübü liderliğini sürdürdü. 3’üncü Ayak müsabakaları geçtiğimiz gün Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Sekiz kulüp sporcularının katılımı ile gerçekleştirilen müsabakalarından önce saat 09:00’da tartı ve kura çekimi yapıldı. Kura çekiminin ardından geçilen müsabakalarda Minikler kategorisinde Semi Contact,  Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde ise Semi Contact ve Kick Contact müsabakaları yapıldı. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı 3’üncü Ayak müsabakalarının sonunda toplamda 106 puan elde eden Mağusa İhtisas Kulübü puanını 297’ye yükselterek liderliğini sürdürdü.

Lefkoşa Savunma Sanatları ikinciliğe yükseldi

Kickboks Ligi 3’üncü Ayak müsabakalarının en kazançlı takımı Lefkoşa Savunma Sanatları Derneği oldu. Lefkoşa Savunma Sanatları Derneği 3’üncü Ayak’ta topladığı 76 puan ile puanını 167’ye yükselterek toplamda 159 puana ulaşan Tatlı Spor Kulübü’nün önünde 2’nci sırada yer almayı başardı.

Müsabaka sonunda dereceye giren sporcuların madalyaları federasyon yetkilileri ve kulüp başkanları tarafından takdim edildi.

Bu haber toplam 1178 defa okunmuştur