1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mağusa’da anlamlı etkinlik
Mağusa’da anlamlı etkinlik

Mağusa’da anlamlı etkinlik

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü, sosyal sorumluluk projesi olarak İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri için bir etkinlik düzenledi

A+A-

 

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü, sosyal sorumluluk projesi olarak İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri için bir etkinlik düzenledi. Gazimağusa Belediyesi’ne ait Tenis Tesisi’nde yapılan etkinlikte rehabilitasyon merkezi öğrencileri eğitmenlerle birlikte çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli saatler geçirdi.
İrfan Nadir Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Havva Öztenay, etkinliğin farklı gelişen gençler için çok büyük bir değişiklik olduğunu,öğrencilerin çok mutlu olduğunu ifade ederek, etkinliğin devamının geleceğinin belediye başkanı tarafından kendilerine söylendiğini ifade etti. Öztenay, Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü’ne etkinlik için teşekkür etti.

Tenis Kulübü Başkanı Cahit Kasapoğlu da konuşmasında, etkinliği gençler adına farkındalık yaratılması için organize etiklerini, ilk olan etkinliğin devam edeceğini ve daha farklı etkinlikler de yapılacağını söyledi.

Bu haber toplam 1118 defa okunmuştur