1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Londra öncesi Larnaka
Londra öncesi Larnaka

Londra öncesi Larnaka

Ares Spor Kulübü triatloncuları Londra’da katılacakların Triatlon Dünya Şampiyonası ayağı öncesi Larnaka’da yarışacaklar

A+A-

Ares Spor Kulübü’nün Türkiye Triatlon Şampiyonası kadınlar genel klasman birincisi sporcusu Emine Uluçay, yine Türkiye üçüncüsü sporcusu Hüseyin Arhan ve Antalya’daki yarı ironman yarışında tüm zamanların en iyi üçüncü derecesine imza atan triatleti Çağan Öztuna ve KKTC triatlon genel klasman şampiyonlarından Kemal Elektrikçi Pazar günü Larnaka’da yarışacak.

Gelecek hafta İngiltere’de gerçekleştirilecek olan Triatlon Dünya  Şampiyonası’nın Londra ayağında yarışacak Ares sporcuları Emine Uluçay, Kemal Elektrikçi, Çağan Öztuna ve Hasan Mert Işıman Pazar günü Larnaka’da gerçekleştirilecek triatlon yarışında kendi performanslarını test etmiş olacaklar. Ares’in bir başka başarılı triatleti olan ve geçtiğimiz ay Türkiye üçüncülüğünü elde eden Hüseyin Arhan ile birlikte Ahmet Özsoy da Larnaka’da Ares adına yarışacak sporcularımız olacak.

Yoran: “Sporcularımıza başarılar dilerim”
Ares Spor Kulübü Başkanı Osman Yoran, Larnaka yarışı öncesi sporculara mesaj verdi.
Dünya Triatlon Şampiyonası’nın Londra ayağı hazırlıklarını sürdüren sporcuların kendi performanslarını görmesi açısından Larnaka yarışının iyi bir fırsat olduğunu belirten Yoran, “Öncelikle sporcularımızın sakatlıksız ve kazasız bir yarış geçirmesini dileriz. Sporcularımıza her zaman güvendik ve bu yarışta da kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. Kulüp olarak her zaman için hedefimiz ülkemizdeki yarışlar kadar, Güney Kıbrıs’ta, Türkiye’de ve diğer ülkelerde gerçekleştirilecek yarışlarda sporcularımızın yarışabilmesini sağlamak, onların dışa açılımına destek olmak ve bu hususta onlara imkan tanımaktır. Larnaka triatlonunda da Ares adına yarışacak sporcularımıza başarılar dilerim” dedi.

Bu haber toplam 1333 defa okunmuştur