1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Liderlik el değiştirdi
Liderlik el değiştirdi

Liderlik el değiştirdi

K-Pet İkinci Lig’in 4’üncü hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynanan müsabakalarla sona erdi. Kendi evinde Vadili’yi mağlup eden Girne Halk Evi, Baf Ülkü Yurdu’nun da Doğancı’ya mağlup olmasıyla ligin yeni lideri oldu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Ligin Girne temsilcilerinden Girne Halk Evi, 4’üncü haftada Vadili’yi konuk etti. Kırmızı – beyazlılar, yabancı oyuncusu Jacques’ın maçın henüz başında sahneye çıkarak kaydettiği golle 1-0 kazanmasını bildi ve ligin yeni lideri konumuna geldi.
K-Pet İkinci Lig’de 4’üncü haftaya lider giren Ülkü Yurdu, Doğancı deplasmanındaydı. Doğancı’nın cezalı olması sebebiyle karşılaşma Lefke 16 Ağustos Stadı’nda oynandı. Can Söker’in golüne engel olamayan Ülkü Yurdu, karşılaşmada bir de penaltı vuruşu kaçırdı. Bu sezon ilk kez galibiyet alan Doğancı ise, bir an önce toparlanarak aldığı galibiyeti seri haline getirmek istiyor.

Takip sürüyor
K-Pet İkinci Lig’de takip pozisyonunda bulunan Ozanköy, rakibi Maraş’ı evinde 1-0 mağlup ederek puanını 9’a yükseltti. Maraş ise aldığı mağlubiyetle ligde şu ana kadar istikrar sağlamayan takım oldu. Takipçi konumda olan bir başka ekip Türkmenköy, sahasında rahat bir karşılaşma çıkardı. Ligin Girne temsilcilerinden Karşıyaka’yı 3-0 mağlup eden yeşil – beyazlılar, puanını 9’a yükseltti.
K-Pet İkinci Lig’de ilk kez galibiyet alan bir başka takım ise Akova oldu. Mağusa temsilcisi, geçtiğimiz hafta Baf Ülkü Yurdu deplasmanında ağır bir yenilgi alarak evine dönen Akova, 4. Haftada Dipkarpaz’ı zorlansa da 2-1 mağlup ederek moral buldu. Akova, bu sezon 3 puanla ilk kez tanışmış oldu.

Eşitlik bozulmadı
K-Pet İkinci Lig’in 4’üncü haftasında 2 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Balıkesir sentetik sahada karşı karşıya gelen Gaziköy ve Tatlısu sahadan 2-2’lik gollü beraberlikle ayrıldı. Böylelikle, Tatlısu 8’inci sırayı, Gaziköy ise 10’uncu sırada yerini aldı.
Ligin 4’üncü haftasında eşitlik bozulmayan bir başka mücadelede ise Ortaköy ile Çanakkale arasında oynandı. Karşılaşma 1-1’lik skorla sonuçlandı.

Bu haber toplam 1105 defa okunmuştur