1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Levent ve YDÜ rahat kazandı
Levent ve YDÜ rahat kazandı

Levent ve YDÜ rahat kazandı

Genç Kadınlar Ligi’nde play-off’a kalma mücadelesi veren Doğu Akdeniz Üniversitesi ile Levent Spor karşılaştı.

A+A-

Eren ŞİŞİK

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen Hentbol Gençler Ligi’ne geçtiğimiz gün oynanan iki karşılaşmayla devam edildi. Genç Kadınlar Ligi’nde play-off’a kalma mücadelesi veren Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Levent Spor karşılaştı. Levent Spor karşılaşmayı galip kapattı. Genç Erkekler Ligi’nde ise Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), Herkes İçin Spor Derneği’ni (HİSDER) mağlup ederek ikinci devreye galibiyetle başladı.

Esra galibiyeti getirdi
Genç Kadınlar Ligi’nde Gazimağusa Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada ligin en genç iki ekibi olan DAÜ ile Levent Spor karşılaştı. Karşılaşmada gülen taraf 27-4’lük skorla Levent Spor takımı oldu. Antrenör Onur Yüksel nezaretindeki Levent Spor’da Esra Şahin kaydettiği 8 golle maçın en skorer oyuncusu oldu. Esra’nın yanı sıra Özlem Atay ve Melisa Çamlı da attıkları 6’şar golle galibiyette önemli rol oynadı. Levent takımı aldığı bu galibiyetle puanını 4’e çıkararak play-off için avantaj yakalarken, DAÜ takımı henüz ligde puanla tanışamadı.

YDÜ, HİSDER’i farklı geçti
Genç Erkekler Ligi’nde ise geçtiğimiz gün 1 karşılaşma oynandı. Lefkoşa Necati Taşkın İlkokulu Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada YDÜ takımı, ligin en genç ekipleri arasında yer alan HİSDER’i 34-10 mağlup ederek puanını 6’ya çıkardı. Karşılaşmadan galibiyetle dönen YDÜ takımı aldığı bu galibiyetle, play-off için büyük bir avantaj elde etti.


------------------------------------------------------------------------------------------

DAÜ 4-27 Levent Spor

Yer: Lala Mustafa Paşa Spor Salonu
Hakemler: Tansel Esengin, Murat Özyay
DAÜ: Emine Kömürcügil, Meryem Acı (1), Yağmur Yıldırım, Hatice Çavuş, Özlem Bibercioğlu (1), Hatice Biten (1), Omay Kiracıoğlu, Şenay Altın, Nazlıhan Koruk, Merve Çubuk, Ayşe Özalkan, Cemile Yazar, Ayşe Yılmaz, Büşra Duran (1)
Levent: Sibel Yaşar, Duygu Geyik, Özlem Atay (6), Gülem Atay (3), Hayat Atay, Mercan Atay, Vijdan Baysal, Sevilay Seçmen (4), Melisa Çamlı (6), Esra Şahin (8), Arzu Baysal, Beyza Demircioğlu

Bu haber toplam 2301 defa okunmuştur