1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lefke yoğun tempoda
Lefke yoğun tempoda

Lefke yoğun tempoda

Süper Lig’in batı bölgesi ekiplerinden Lefke’de yoğun çalışma programı sürüyor.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in batı ekiplerinden Lefke’de yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Teknik direktör İltaç Karayel YENİDÜZEN’e konuşarak takımdaki son durumu aktardı. Çalışmaların iyi gittiğini belirten Karayel, takımdaki arkadaşlığa vurgu yaparken yeni transferlerin takıma iyi adapte olduğunu belirtti.

Karayel: “Çalışmalarımız son derece iyi”
Lefke teknik patronu İltaç Karayel, Temmuz ayından bu yana çok yol kat ettiklerini aktararak, çalışmaların son derece gittiğini söyledi. Karayel, takımdaki arkadaşlığa vurgu yaparak, oyuncuların birbirleriyle çok iyi anlaştığını, çalışmaların verimli geçmesinde en büyük etkenin bu olduğuna dikkat çekti.

“Yeni transferler takıma iyi adapte oldu”
Tecrübeli teknik adam, Yılmaz Şipal, Ersen Esmeraslan ve Kaan Savaşkan’ın iyi transferler olduğunu hatırlatarak, bu oyuncuların kaliteli futbolcular olduğunu ancak antrenman eksiklikleri olduğundan fizik güçlerinin düşük olduğunu söyledi. Karayel, oyuncuların imza attıkları günden bu yana tüm çalışmalara geldiklerini ve takıma iyi adapte olduklarını aktararak, kısa süre sonra fizik gücü konusunda da toparlanacaklarını ifade etti.

Mehmet Özeralp Cihangir’le görüşüyor
Lefke’nin son yıllarda kalesini koruyan başarılı kaleci Mehmet Özeralp, Süper Lig ekiplerinden Cihangir ile görüşüyor. Başarılı file bekçisi, Cihangir’e kiralık gitmek istememesi transferi zorlaştırıyor. Oyuncunun geleceği önümüzdeki günlerde olumlu veya olumsuz bir şekilde çözülmesi bekleniyor. Teknik direktör Kareyel bu konuda, şu anda 1 kaleciyle çalıştıklarını 2’nci kalecinin şart olduğunu söyledi. Menekşe beyazlılar, Mehmet’in durumuna göre kaleci transferi konusunda hareket edecek.

Girne’de kamp yapacaklar
Süper Lig’in en batı ekiplerinden Lefke, 12 – 15 Eylül günlerini kapsayan Kurban Bayramı tatilinde Girne’de kampa girecek. Menekşe beyazlılar, ligin başlamasına kısa bir süre kala, gerek yapacağı idmanlarla, gerekse oynayacağı hazırlık karşılaşmalarıyla lige hazırlanmaya devam edecek.

Bu haber toplam 1242 defa okunmuştur