1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Lefke maçında kullanmak istiyoruz”
“Lefke maçında kullanmak istiyoruz”

“Lefke maçında kullanmak istiyoruz”

35 gün önce ekildi ve 35 gün sonra içinde top oynamaya hazır olacak olan Cihangir Stadı’nda kulüp başkanı Aytaç Karavezirler, stada Lefke maçı ile girmek istiyor. Başkan Karavezirler, son iki sezondur yaşadıkları saha zemin problemini devlet – belediye -

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig ekiplerinden Cihangir Spor Kulübü başkanı Aytaç Karavezirler, son iki sezondur yaşadığı saha zemin sorununu devlet – belediye – kulüp işbirliği çerçevesinde çözdüğünü belirtti.
Aytaç Karavezirler, Değirmenlik belediyesinin katkıları ile önce saha zemininin kötü olan toprağını sahadan kaldırıp yerine yeni toprak serdiklerini açıklarken, işçilik olarak ise tamamen kendi imkanlarını kullandıklarının altını çizdi.
Spor Dairesi’nin sağladığı tohum ve özel olarak hazırlanan kapak toprakları ile stadı 35 gün içinde ektiklerini ve bugünkü hale getirdiklerini belirtti.

Maç yapmak için 35-40 güne daha ihtiyaç var
Cihangir Spor Kulüp başkanı Aytaç Karavezirler, stat zemininin bugünkü bu durumuna gelmesi için çok çalıştıklarını ve bunu korumak içinde ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
“35 gün önce ektik, 8 kez biçtik, sulamak için spor dairesinin katkıları ile içilebilir nitelikli taşıma su ile suladık ve bu hale getirdik. Ancak maç yapmak için henüz erken” diyen Karavezirler, en az 35 güne daha ihtiyaçları olduğunu açıkladı.
Aytaç Karavezirler, 28 Eylül’de oynayacakları Bostancı Bağcıl karşılaşmasını kendi istekleri doğrultusunda Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda oynayacaklarını, böylece stada Lefke maçı olan ligin üçüncü haftası gireceklerini açıkladı.

Bu haber toplam 1142 defa okunmuştur