1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lefke’de sakatlar can sıktı
Lefke’de sakatlar can sıktı

Lefke’de sakatlar can sıktı

K-Pet Süper Lig’de oynadığı ilk 3 maçta aldığı gollü galibiyetlerle dikkat çeken Lefke, dördüncü haftada Doğan Türk Birliği’ne deplasmanda 2-1 mağlup oldu.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig’de oynadığı ilk 3 maçta aldığı gollü galibiyetlerle dikkat çeken Lefke, dördüncü haftada Doğan Türk Birliği’ne deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Lefke bu maçta sadece puan kaybetmedi. Maçın 33’üncü dakikasında sakatlanarak oyunu terk eden Kasım, menekşe beyazlıların sakatlar kervanına katıldı. Golcü oyuncunun Yenicami ile oynanacak olan 5’inci hafta mücadelesine yetişmesi zor gözüküyor. Ayrıca Girne deplasmanında sakatlanan Ali Özbahar’ın durumu belirsiz. Önceden sakatlıkları bulunan Yakup ile Rahmi’ye kırmızı kart gören Kemal’ın da eklenmesi Lefke’de Yenicami maçı öncesi moralleri bozdu.

Kasım’ın oynaması zor
Ligin 4’üncü haftasında Doğan Türk Birliği’ne Girne’de 2-1 kaybederek ligdeki ilk yenilgisini yaşayan Lefke’de golcü oyuncu Kasım Tağman 33’üncü dakikada sakatlanarak yerini Fırat Ömür’e bıraktı. Kasım’ın ilk kontrolleri sonrasında arka adelesinde gerilme olduğu tespit edildi. Kontrollerin ardından yapılan açıklamada futbolcunun Yenicami maçında oynamasının zor olduğu, fizik tedavi sürecine bağlı olarak durumunun maç gününde bir kez daha kontol edileceği öğrenildi.

Özbahar da sakatlandı
Öte yandan Lefke’de ayrıca Doğan Türk Birliği maçında takımın golünü kaydeden Ali Özbahar da kaval kemiğine aldığı darbe ile oluşan ciddi ödem sonrası Yenicami maçında forma giyme şansı zora girdi. Futbolcunun tedavisine başlanırken durumunun maç günü netleşeceği belirtildi. Daha önceden sakatlığı bulunan Aykut Esmeraslan ve Rahmi Çelik’e Kasım Tağman, Ali Özbahar ve kırmızı kart gören Kemal Solkanat’ın da eklenmesi, Lefke’nin zorlu Yenicami maçı öncesi çalışmalarına sıkıntılı başlamasına neden oldu.

Bu haber toplam 1445 defa okunmuştur