1. HABERLER

  2. SPOR

  3. LEFKE’DE GOLCÜLER KONUŞUYOR
LEFKE’DE GOLCÜLER KONUŞUYOR

LEFKE’DE GOLCÜLER KONUŞUYOR

K-Pet Süper Lig’in batı ekiplerinden Lefke’nin yeni sezona yönelik çalışmaları tüm hızıyla sürerken, gol yollarında golcülerinin etkili olması dikkat çekti. Menekşe beyazlılar oynadığı 6 hazırlık karşılaşmasında fileleri 10 kez havalandırdı. Lefke’de gol

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Yeni sezonda Süper Lig’de şampiyonluğa oynamayı hedefleyen Lefke, yaptığı hazırlık karşılaşmalarında aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor. Menekşe beyazlılar, 6 karşılaşmadan 3 galibiyetle ayrılırken gol yollarında da etkili bir performans sergiliyor. Lefke, son olarak önceki gün Küçük Kaymaklı ile oynadığı karşılaşmayı 3-0 kazandı.

3 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı
Süper Lig’in batı ekibi Lefke, bu dönemde şu ana kadar 6 karşılaşma oynadı. Bu karşılaşmalardan 3 galibiyet çıkaran Lefke, 2 mağlubiyet, 1 de beraberlik aldı. Karayel’in öğrencileri Kaymaklı, Yalova ve Türk Ocağı’nı mağlup ederken, Kaymaklı ve Ülkü Yurdu’na boyun eğdi. Binatlı maçı ise 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Karayel’in öğrencileri ayrıca, şu ana kadar oynadığı tüm hazırlık karşılaşmalarında da gol atma başarısı gösterdi.

Burak ve Kasım’ın performansı göz dolduruyor
Geçtiğimiz sezon gol yollarında pek fazla etkili olamayan Kasım Tağman ve Burak Koçar’ın bu hazırlık döneminde gösterdikleri performans ise göz dolduruyor. Geçen sezonun ikinci devresinde takıma katılan Kasım, ikinci devre boyunca 12, geçen sezonun başında Yalova’dan gelen ve sezon boyunca sakatlıktan bir türlü kurtulamayan Burak ise 7 gol kaydetti. İki oyuncunun da şu ana kadar hazırlık maçlarında gösterdikleri performans dikkatlerden kaçmadı. Şu ana kadar Kasım 4 gol atarken, Burak ise 2 gol atıp, 2 de asist yaptı.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında geçtiğimiz Cumartesi günü Kaymaklı’yla ikinci kez karşılaşan Lefke, bu kez sahadan rahat bir galibiyetle ayrıldı. Menekşe beyazlılar, Küçük kaymaklı karşılaşmasını Kasım, Cemal Cemsal ve Aykut’un golleriyle 3-0 kazanmasını bildi.

Bu haber toplam 1372 defa okunmuştur