1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kürsü için pedal çevirecek
Kürsü için pedal çevirecek

Kürsü için pedal çevirecek

Hakan Çolakoğlu Güney Kıbrıs’ta düzenlenecek Stavrovouni Cyprus Downhill Cup’ta mücadele edecek

A+A-

Ülkemizde Downhill sporunun tek yarışcısı Hakan Çolakoğlu, Güney Kıbrıs’ta düzenlenecek olan 2015 sezonunun son yarışı “Stavrovouni Cyprus Downhill Cup” yarışında yer alacak. Daha önce 2009 yılınan beridir Güney Kıbrıs’ta gerçekleşen yarışlarda birçok derece elde eden Çolakoğlu, Türkiye’de de önemli başarılara imza atmıştı. Çolakoğlu’nun bu yarışta da başarılı bir sonuç elde etmesi bekleniyor.

Stavrovouni’de yapılacak yarış için hazırlanan parkurun hayli zorlu bir parkur olduğunu ifade eden Çolakoğlu, tehlikeli rampaların da bulunduğu parkurda  yarışın çekişmeli ve heyecanlı olacağını sözlerine ekledi.
Nisan ayında Lymbia’da yapılan yarışta açık  kategoride 2’ncilik madalyası elde eden Çolakoğlu, bu zorlu parkurda da kürsü için pedal çevirecek.

11 Ekim Pazar günü yapılacak yarışın startı saat 12.00’da Stavrovouni’de verilecek. Downhill yarışını merak eden ve bu heyecana ortak olmak isteyen herkesi yarışa davet eden Hakan Çolakoğlu gelenlerin unutulmaz anlar yaşayacağının da sözlerine ekledi.  Yarış hakkında detaylı bilgi almak isteyen downhill meraklılarının Hakan Çolakoğlu Cypriot Downhill Racer sayfasından takip edebileceklerini de ifade etti.

Bu haber toplam 1516 defa okunmuştur