1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KUPONLARDA SON 2 GÜN!
KUPONLARDA SON 2 GÜN!

KUPONLARDA SON 2 GÜN!

YENİDÜZEN Gazetesi Geleneksel Yılın Spor Ödülleri 2015’te kupon yayını tamamlanıyor

A+A-

YENİDÜZEN Gazetesi Geleneksel Yılın Spor Ödülleri 2015’in oylamasında sona gelindi. Bugün ve yarın yayınlanacak kuponlarla birlikte 3 aylık kupon yayını sona erecek. Kasım ayında 5 kategoride belirlenen 25 aday için son kupon yarın yayınlanacak.

Kuponları 22 Şubat’a kadar getirebileceksiniz
Yılın Sporcusu, Yılın Genç Yeteneği, Yılın Hakemi, Yılın Antrenörü ve Yılın Yöneticisi kategorilerindeki adaylar için biriktirdiğiniz kuponları 22 Şubat Pazartesi günü mesai bitimine kadar gazeteniz YENİDÜZEN’e getirebileceksiniz. Kupon sayımının ardından düzenlenecek ödül gecesi ile birlikte kategorisinde birinci olacak ismi, siz okuyucularımızın göndermiş olduğu kuponlar belirlemiş olacak.

Nasıl oy kullanırım?
Yılın Spor Ödülleri 2015’te 3 ay boyunca toplayacağınız kuponlar üzerinde en az 1 kategori olmak üzere her kategoride yalnızca 1 kişinin ismi yanında bulunan kutuya işaret koyarak oy kullanabileceksiniz. Dilediğiniz kadar kategoride oy kullanabilirsiniz. Kupon yayınının ardından topladığınız kuponları 22 Şubat Pazartesi gününe kadar YENİDÜZEN Gazetesi’ne getirerek oy kullanım işlemini tamamlamış olacaksınız. Boş gönderilen kuponlar değerlendirmeye alınmayacak.

Son dört yılın oy ortalaması
Uzun yıllardır gerçekleştirilen YENİDÜZEN Yılın Spor Ödülleri, ülke sporunun paydaşlarının sergiledikleri performanslarına motivasyon anlamında büyük katkı sağlıyor. Son dört yıl içerisinde ‘Yılın Sporcusu’ ödülünü almaya hak kazanan isim ortalama olarak 2516 oy aldı. Dört yıl içerisinde birinci olan isme en fazla 3850 oy kullanıldı. Son 4 yılda ‘Yılın Genç Yeteneği’ kategorisinde birinci olan isim için ortalama 2736 oy gönderildi. Bu kategoride dört yıl içerisinde en fazla oy alarak birinci olan isim ise 5587 oy aldı. ‘Yılın Antrenörü’ kategorisinde 2744’lük bir oy ortalaması yakalanırken 4 yıl içerisinde bu kategoride en fazla oy alarak birinci olan isme 5703 kullanıldı.
‘Yılın Yöneticisi’ kategorisinde 4 yıllık süre içerisinde birinci olan isimlere ortalama 3012 oy gönderildi. En fazla ilgi gören kategorilerden biri olan ‘Yılın Yöneticisi’ kategorisinde 4236 oy alarak birinci olan isim mevcut. ‘Yılın Hakemi’ kategorisinde 4 yıllık döneme bakıldığında birinci olan isimlere gönderilen oyların ortalaması 2983 oldu. Bu kategoride 4 yıl içerisinde bir adaya en fazla 5715 oy gönderildi. YENİDÜZEN Yılın Spor Ödülleri 2015 adayları şu şekilde:

YENİDÜZEN YILIN SPOR ÖDÜLLERİ 2015 ADAYLARI

YILIN SPORCUSU
Ali Osman Nurettin (Voleybol)
Gülşah Öztürk (Hentbol)
Kemal Elektrikçi (Triatlon)
Halil Turan (Futbol)
Doğa Koyuncu (Motorsporları)

YILIN GENÇ YETENEĞİ
Kubilay Tok (Atletizm)
Zalihe Postacıoğlu (Voleybol)
Arda Kortay (Futbol)
Ayşe Kamkam (Basketbol)
Salih Hafız (Atıcılık)

YILIN HAKEMİ
Osman Özpaşa (Futbol)
Serdar Kızılsu (Basketbol)
Zafer Cahit (Voleybol)
Osman Atakan (Hentbol)
Mehmet Tarım (Futbol)

YILIN ANTRENÖRÜ
Arkan Arşehit (Basketbol)
Tarkan Kayaş (Hentbol)
Cevdet Tınazcı (Atletizm)
Ahmet Gürel Alp (Basketbol)
Ahmet Behlül (Hentbol)

YILIN YÖNETİCİSİ
Metin Menekşeli (Futbol)
Hakan Atamtürk (Basketbol)
Ekin Adademir (Bisiklet)
İrfan Topcu (Motorsporları)
Orsel Neşe (Futbol)

Bu haber toplam 1332 defa okunmuştur