1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Kulüplere zarar vermek istemiyoruz”
“Kulüplere zarar vermek istemiyoruz”

“Kulüplere zarar vermek istemiyoruz”

Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü, Sportif Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Mehmet Özler imzası ile bir basın açıklaması yayınladı.

A+A-

Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü, Sportif Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Mehmet Özler imzası ile bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamada son günlerde bazı futbolcuların kendi kulüplerinin isimlerini kullanarak transfer piyasası oluşturmaya ve kulüplerinden talep ettikleri rakamları arttırmaya çalıştıklarını gözlemledikleri belirtildi. Bir futbolcunun serbest transfer hakkı olmadığı sürece etik olarak öncelikle o futbolcunun kulübü ile görüştüklerini belirten Özler, K.Kaymaklı olarak transfer piyasasını yükselterek diğer kulüplere zarar verme niyetinde olmadıklarını, kulüp yöneticilerinin samimiyetlerine güvenmesini istedi.

“Cefakar kulüp yönetici arkadaşlar bizim samimiyetimize güvensin”

Basın bildirisi şu şekilde: “Son günlerde bazı futbolcu arkadaşlarımız kulübümüzün adını kullanarak kendi transfer piyaslarını oluşturmaya ve veya kulüplerinde talep ettikleri rakamları artırmaya çalıştıklarını gözlemlemekteyiz. Bizler KKTSK olarak futbol ahlağımıza ve etik anlayışımıza göre eğer bir futbolcunun serbest transfer hakkı yoksa, talep ettiğimiz bir futbolcu kardeşimiz için önclikle kulüple görüşmemiz gerektiği kültürüne sahip insanlarız ve bu konuda çok hassas davranıyoruz ve bundan sonraki süreçte de davranmaya devam edeceğiz. Bu sebepten dolayıdır ki, cefekar kulüp yönetici arkadaşlarımız bizlerin samimiyetine güvenerek böyle haberler karsısında gerek duyarlarsa bizlerle temasa geçebilmelidirler”

“Diğer kulüplere zarar vermek istemiyoruz”

“Zaten ekonomik ortamdan dolayı bozulan ülkemizdeki şartlar, futbol kulüplerimizi derinden etkilemiştir. Dolayısıyle bu ortamda bizler ülke sporuna gönül vermiş insanlar olarak rekabetin yanında birbirimiz ile sürekli samimiyet, güven ortamında diyalog halinde olmalıyız. 
Biz KKTSK olarak tranfer piyasasını yükselterek diğer kulüplere de zarar vermek istemiyoruz. Tüm spor kamuoyunun da bildiği üzere eğer bir sporcunun serbest transfer hakkı yok ise o transferin gercekleşmesi kulüplerin iki dudağı arasındaki rakamlara kalmıştır. Böyle şartlarda transfer yapmanın ne kadar zor olduğunu, nerdeyse imkansız olduğu tüm spor kamuoyunun tekrardan dikkatine getirmek isteriz.
Konuyu tüm spor kamuoyunun bilgilerine getirme ihtiyacı hissederken, tüm takımlarımıza başarılı, bol şanslı bir sezon dileriz.”

Bu haber toplam 1218 defa okunmuştur