1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kulüpler kolları sıvadı
Kulüpler kolları sıvadı

Kulüpler kolları sıvadı

Futbolda devre arasının yaklaşması ile birlikte, kulüpler kadrolarını güçlendirmek için transfer işlemleri için futbolcularla görüşmeye başladı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet liglerinin ilk yarısının tamamlanmasının ardından başlayacak olan ara transfer dönemi için kulüpler çalışmaya başladı. Özellikle ilk yarı oynadıkları maçlar sonrası takımlar sıkıntı yaşadıkları bölgeleri güçlendirme adına kolları sıvadı. Kıbrıs’ın en köklü kulübü olan ve tarihinde ilk kez bir alt lige düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Çetinkaya teknik direktör ve futbolcu transferi konusunda çalışmalar yaptığı spor kamuoyunda dile getiriliyor.
Süper Lig’in şampiyon adaylarından Küçük Kaymaklı da defansta yaşadığı sıkıntıyı gidermek için çalışma yaparken, Mağusa Türk Gücü kadro dışı bıraktığı oyuncuların yerinde oynayabilecek oyuncular katmak için uğraş veriyor.

Çetinkaya, Bağcıl’ın kapısını çalacak
Lig tarihinde en kötü sezonunu geçiren Çetinkaya’da yaşanan yönetim sıkıntısı aşıldıktan sonra, yeni başkan ve yönetim kadro sıkıntısını gidermek için çalışmaya başladı.
Beklenmedik bir şekilde Sherman’ın takımdan ayrılması ile birlikte yabancı arayışına da giren Çetinkaya yönetimi şu ana kadar Bostancı Bağcıl ile yollarını ayıran Ertaç Taşkıran ile anlaşma sağlarken, İsmail Soydan ile de ilgileniyor.
En kötü dönemde takıma antrenörlükten yapan Teknik Direktör Hüseyin Taşkıran ile yolların ayrılması ihtimali bulunan Çetinkaya’da Mehmet Bolkan ismi ön plana çıkıyor. Yapılacak olan bu transferlerle ilgili karar bu akşam yapılacak toplantı sonrası belli olacak.

Kaymaklı, defansa takviye yapacak
Süper Lig’in şampiyonlukta iddialı takımlarından Küçük Kaymaklı, lider Yenicami ile aradaki altı puan farkı korumak ve ligin ikinci yarısında alacağı sonuçlarla bu farkı kapatmak için savunma hattını daha güvenilir hale getirmeyi hedefliyor. Yeşil siyahlılarda savunmaya yapılması planlanan tavkiyede düşünülen ismin Gönyeli’den Yusuf Palaz olduğu öğrenildi. Gol yollarında da yaşanan sıkıntıyı aşmak için Kigsley’den daha iyi bir forvet oyuncu bulmak için de yeni teknik heyetin çalışma yaptığı öğrenildi.

Gençler Birliği, Umut’u istiyor
Geçtiğimiz sezon altı yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Gençler Birliği, bu ligde oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla taraflı tarafsız herkesten takdir topladı. Ancak, sakatlığı nedeni ile sezonu kapatan tecrübeli savunma oyuncusu Abbas Osum’un yerini doldurmak ve ligde kötü günler yaşamamak için Lapta takımında kadro dışı bırakılan Umut Göktaş ile el sıkıştığı öğrenildi. Gençler Birliği, ayrıca takımın alt yapısından yetişmiş ve Gençler Birliği’nde kaptanlığa kadar yükselmiş futbolcuları Ahmet Orun’u da geri döndürmek için çalışmalar yaptığı öğrenildi.

MTG, Duvarcı’yı aldı gibi
Süper Lig’de son iki sezondur istediği randımanı bulamayan Mağusa Türk Gücü (MTG) yönetimi radikal karar alarak kaleci Fikri, Reşat ve Osman’ı kadro dışı bıraktı. Ancak takım kurmakta zorlanan Mağusa Türk gücü öncelikle kalesini tecrübeli ellere emanet etmek için, Gençlik Gücü file bekçisi Ali Duvarcı ile dirsek temasına geçti. Ali Duvarcı ile her konuda anlaşan MTG yönetimi, Gençlik Gücü yönetimi’ni ikna etmeye çalışıyor.

Bu haber toplam 1389 defa okunmuştur