1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KTSYD’den sürece tam destek
KTSYD’den sürece tam destek

KTSYD’den sürece tam destek

KTSYD) Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile Kıbrıs Futbol Federasyonu arasında Kıbrıs’ta futbolu birleştire sürecinde atılan adımları desteklediğini açıkladı

A+A-

 

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile Kıbrıs Futbol Federasyonu arasında Kıbrıs’ta futbolu birleştire sürecinde atılan adımları desteklediğini açıkladı. Dernekten yapılan açıklama şöyle:
“Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun KOP ile sürdürdüğü görüşmelerde sonuca gidilmesini en doğru karar olarak değerlendirmekteyiz. Siyasi arenada yaşananlar bir tarafa sportif alandaki girişimlerin kurumsal bir anlayışla sürdürülmesi gerekliliğinin bilinci ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun KOP ile sürdürülen süreçte destekçisi olduğumuzu bir kez daha vurgulamak ihtiyacı duyduk.
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği olarak siyasi görüş gözetmeksizin, ülke sporunun ileriye gidebilmesi adına Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’nun Lefkoşa Belediye Başkanlığı adaylığından vazgeçmesi kendi kişisel kararı olmakla birlikte Futbol Federasyonu Başkanı sıfatıyla sürdürmüş olduğu görüşmelerin de neticelendirilmesi gerektiği düşüncesindeyiz. Bu bağlamda Hasan Sertoğlu’nun ülke futbolunun dışa açılımı konusunda futbol alanındaki girişimlerine de sonuç alınana kadar destek vereceğiz.”

Bu haber toplam 1699 defa okunmuştur