1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “KTFF yerleşim yerlerine göre tavır sergiliyor”
“KTFF yerleşim yerlerine göre tavır sergiliyor”

“KTFF yerleşim yerlerine göre tavır sergiliyor”

Yalova Spor Kulübü, önceki gün yapılan açıklamanın ardından KTFF’nin kendilerine yazdığı cevaba karşılık bir açıklama daha yaptı.

A+A-

Yapılan açıklamada federasyonun kulüplerin yerleşim yerine göre kararlar ürettiğini federasyonun gerçek sahiplerinin kulüpler olduğunun unutulmaması gerektiğini ifade etti.
Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Futbol Federasyonu’nun etkili kesimleri federasyonda süreli görevli olduklarını unutmuş, gerçek sahiplerine kurucularına ve bu günlere gelmesine maddi manevi katkı koyan kulüplere kişisel yakınlıklarına ve bulundukları yerleşim yerlerine göre tavır sergilemektedirler.
Komedi film senaristleri gibi senaryolar yazanlar ve yönetenler aldıkları kararlarla kimin komik ve haddini aştığını uygulamalarına bakarak göreceklerdir.(Lefke-Çetinkaya kupa finali, Yalova-Göçmenköy Play-off karşılaşması, Serdarlı-Çetinkaya maçı, BÜY- Binatlı maçı, Lefke-Çetinkaya maçı, Bağcil-Lefke, Bağcıl- Gönyeli, BÜY- Doğancı maçları bazı örnekler olarak herkesin hafızasındadır.)

Olaylara adil, kararlı, hakka niyet ve eşit mesafede duramadıkları su kaldırmaz gerçektir.
Kimin şampiyon kimin ligden düşeceğine federasyon kararları ile etki etmemeli bu konuda tarafsızlığını koruyabilmelidir.
Bu gibi yöntemler de geri kalmış ülkelerin hatta hiç bir otoritesi olmayan insan topluluklarının kural tanımaz yöneticilerinin yönetim şeklidir.

Kulübümüze karşı takınılan tavır ortadadır. Bu nedenle tüm spor kamuoyunu bizim karşılaşmalarımızı dikkatlice izlemelerini saygı ile davet ediyoruz.

Bir Atanacak hakemlerden gözlemcilere federasyona yakın etkili çevrelere dikkatlice bakın, kararları ve yaklaşımlarıyla sonuçlara nasıl etki edebileceklerini ve hak arıyoruz diye kinle nefretle saldırılarına maruz kalacağımıza şahit olun...
Futbol federasyonunun tüm üye kulüplerine eşit ve adil davranarak eşit mesafede durmak zorunda  olduğunu hatırlatmayı görev biliriz. Federasyonun gerçek sahiplerinin kulüpler olduğu gerçeği ile olası olayları önlemek adına özellikle kulüp yöneticilerinin ortaya koyduğu çabayı ve aldıkları tedbirleri görmemek ve birkaç alkol alan kişi olarak tabir edilen ve nerede oynanırsa oynansın karşımıza çıkan bu tasvip edilmeyen durum karşısında camiaları dövmek kabul edilemezdir.
Tüm kulüpler dostumuz olup yalnızca sahada rakibimizdir. Bu güne kadar kalbini kırdığımız dostumuz varsa camiamız adına özür diler bundan sonra misafir olarak gelecek futbolseverlere saygıda kusur eden kim olursa olsun sahamıza girişi engellenecektir.”

Bu haber toplam 1462 defa okunmuştur