1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KTFF TAKIM SATIN ALIYOR!
 KTFF TAKIM SATIN ALIYOR!

KTFF TAKIM SATIN ALIYOR!

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu katıldığı TV programında açıklamalarda bulundu. KOP-KTFF ilişkilerindeki gelişmeleri değerlendiren Sertoğlu, Avrupa’dan takım satın alacaklarını söyledi

A+A-

 

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu son dönemlerde karmaşık hale gelen KOP-KTFF ilişkileri ile ilgili açıklamalarda bulundu. BRT’de yayınlanan Futbol Arena programına canlı yayında bağlanan Sertoğlu, KOP yetkililerinin ağır hareketlerle davranmayı sürdürdüğünü ve bu süreç dışında da kendilerinin ‘B Planı’ olduğunu söyledi. Hasan Sertoğlu Avrupa’dan bir takım satın alacaklarını ifade ederek, bu konudaki çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

“Her zaman ‘B’ planımız var”
KOP sürecinin durağan bir dönem geçirdiğini ifade eden Sertoğlu, Şubat 2016’da yapılacak olan FIFA Başkanlık Seçimi’ne kadar bu sürecin süreceğini kaydetti. Şubat 2016’daki seçimden sonra bu konuda daha net adımlar atılabileceğinin altını çizen Sertoğlu, “Bizim her ihtimale karşı her zaman ‘B’ planımız olmuştur.”dedi.

“Kıbrıs Türk futbolcusunu kurtarmak için çalışıyoruz”
İlerleyen günlerde bir basın toplantısı düzenleyip bazı gelişmeler hakkında kamuoyunu bilgilendireceklerini kaydeden Hasan Sertoğlu, “Kıbrıs Türk futbolcusunu maruz kaldığı durumdan kurtarmak için çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Tüm planımız hazır.”diye konuştu.

“Takımın ismini açıklamayacağım çünkü…”
Avrupa’dan bir takım satın alma ile ilgili çalışmalarının olduğunu ve bunda büyük aşama kaydettiklerini aktaran KTFF Başkanı, “Bu takımın ismini şimdi açıklamayacağım. Çünkü bizi sevmeyen insanlar buna da karşı çıkmaya çalışacak. Bize engel olmalarına izin vermeyeceğiz.”dedi.

Bu haber toplam 2447 defa okunmuştur