1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kenneth ve Bekir de gidiyor
Kenneth ve Bekir de gidiyor

Kenneth ve Bekir de gidiyor

BAL Ligi takımlarının Kıbrıs’ta forma giyen oyunculara ilgisi sürüyor. İbrahim Çıdamlı yeni takımı Kastamonuspor ile ilk antrenmanına çıkarken yeni isimler gündemde

A+A-

 

Eren ŞİŞİK

Ülke gündemini son zamanlarda en çok meşgul eden konu olan Türkiye Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) giden futbolculara yenileri ekleniyor. Bu bağlamda BAL Ligi 4. grupta lider durumda bulunan Kozan Belediyespor, Yenicami’nin Nijeryalı gol makinesi Kenneth Ngwoke’yi ve Düzkaya’nın genç yıldızı Bekir Yıldız’ı gündemine aldı.

Oyuncular konusunda ısrarcı
Dün Halil Turan’la bir görüşme yapan ve oyuncuyla büyük oranda anlaşmaya varan Adana ekibinin, Kenneth ve Bekir konusunda da ısrarcı olduğu ve bu oyuncuları kadroya katmak için büyük çaba sarf ettiği öğrenildi. Kozan Belediyespor ligde Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 2 puan önünde zirvede bulunuyor. Kenneth ve Bekir ile de görüşen Kozan Belediyespor temsilcilerinin oyuncuları Adana’ya davet ettiği öğrenildi.

Çıdamlı ilk antrenmanına çıktı
Öte yandan K-Pet Süper Lig ekiplerinden Bostancı Bağcıl’da forma giyen ve önceki gün Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Kastamonuspor’la anlaşmaya varan İbrahim Çıdamlı takımla ilk antrenmanına dün çıktı. Geçtiğimiz gün takıma katılmak için Kastamonu’ya hareket eden yıldız futbolcu, oyuncular ve taraftarlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Sertoğlu: “40’a yakın TC kimlik kartı başvurusu var”
Dün öğlen Kanal Sim ekranlarında yayınlanan ve Meyil Adakul Eletrikçi’nin sunduğu Öğlen Postası programına katılan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı için 40’a yakın başvurunun yapıldığını öğrendiğini açıkladı. Birçok futbolcunun elini kolunu sallayarak Türkiye’ye gideceğini söyleyen Sertoğlu, bu konunun esas devleti ilgilendiren bir konu olduğunu, devletin el atması gerektiğini belirtti.

 

Bu haber toplam 1617 defa okunmuştur