1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kenan ve Remzi’nin keyfi yerinde
Kenan ve Remzi’nin keyfi yerinde

Kenan ve Remzi’nin keyfi yerinde

Doğan Türk Birliği’nin yıldızı Kenan Oshan ve Küçük Kaymaklı’nın genç golcüsü Remzi Betmezoğlu’nun Luton Town macerası sürüyor. Genç yıldızların antrenmanlarda çok çalıştıkları ve antrenörlerin gözüne girmek için çok hırslı oldukları öğrenildi

A+A-

Eren ŞİŞİK

Doğan Türk Birliği’nin yıldızı Kenan Oshan ve Küçük Kaymaklı’nın genç golcüsü Remzi Betmezoğlu’nun Luton Town macerası sürüyor. Genç yıldızların antrenmanlarda çok çalıştıkları ve antrenörlerin gözüne girmek için çok hırslı oldukları öğrenildi.

Çabuk uyum sağladılar
Takım arkadaşlarına çabuk uyum sağladıkları öğrenilen Remzi ve Kenan’ın oluşan ortamdan da büyük memnuniyet duydukları ve kente de alıştıkları öğrenildi. Menejer Erdem Konyar’ın kurduğu temaslarla Luton Town’ın yolunu tutan genç yıldızlar, takımın Kıbrıslı Türk antrenörü Hakan Hayrettin tarafından izlenmiş ve İngiltere’ye götürülmüştü.

Her şey yolunda
18 yaşındaki genç yıldızların takıma uyum aşamasını aştığı ve artık antrenörün raporu doğrultusunda hareket edecekleri öğrenildi. Genç futbolcular için şu an için her şeyin yolunda olduğu ve antrenörlerin de şu etapta oyunculardan memnun olduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 1746 defa okunmuştur