1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaymaklı Tansel’i bitirdi
Kaymaklı Tansel’i bitirdi

Kaymaklı Tansel’i bitirdi

Küçük Kaymaklı, uzun bir süredir kadrosuna katmak için uğraştığı Tansel’i kiralık olarak renklerine bağladı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig’in şampiyonluk adaylarından Küçük Kaymaklı, Yenicami’nin golcü oyuncusu Tansel Ekingen’in transferinde mutlu sona ulaştı. Bir süredir İbrahim Çıdamlı ile birlikte Tansel’in transferi için uğraş veren yeşil siyahlılar, futbolcuyu kiralık olarak transfer etme konusunda Yenicami ile anlaştı. Tansel dün K.Kaymaklı’nın akşam üzeri yaptığı çalışmayı saha kenarından takip etti ve teknik direktör Fırat Canova ile görüştü. Antrenmanı kulüp başkanı Ali Başman ve Sportif Asbaşkan Mehmet Özler de takip etti.

Kingsley geliyor
K.Kaymaklı’nın Hamitköy’den renklerine bağladığı yabancı futbolcu Nwankwo Kingsley’in bugün adaya gelmesi bekleniyor. Futbolcunun biletinin kesilerek kendisine gönderildiği ve bugün adaya geleceği öğrenildi. Bunun yanı sıra yeşil siyahlılar 1-5 Eylül tarihleri arasında kamp çalışmalarını Girne’de sürdürecek. K.Kaymaklı kamp dönüşü kulübün eski yöneticilerinden ve KTFF Genel Koordinatörlüğü görevi yürütmüş Yılmaz Balcı anısına Türk Ocağı ile bir hazırlık maçı oynayacak.

Özler: “Tansel transferi bizim için olmazsa olmazdı”
Tansel Ekingen’in transferi sonrasında görüşlerini aldığımız K.Kaymaklı Sportif Asbaşkanı Mehmet Özler, Tansel’in kendilerine büyük katkı sağlayacağını umut ettiğini söyledi.
“Tansel’i bonservisli olarak kadromuza katmayı gönül arzu ederdi fakat rakamlar o kadar yüksek ki, bu yıl için kiralık transferi uygun bulduk” diyen Özler şunları kaydetti: “Tansel’in takıma sağlayacağı oyun ve katkı, önümüzdeki yıl onun transferi konusunda bize ışık tutacak. Bu yıl takımımızın eksiklik yaşanan bölgesine Tansel’in transferi bizim için olmazsa olmazdı. Bu transferde Yenicami yönetiminin bize gösterdiği kolaylık için çok teşekkür ederim. Camiamıza ve Tansel’e hayırlı olmasını dilerim. Şampiyonluk yolunda Tansel’in bize büyük katkı sağlayacağını umut ediyorum.”

“İbrahim Çıdamlı’yı kadromuza katmayı tabi ki isteriz”
Kulübün transfer çalışmaları hakkında görüşlerini sorduğumuz Özler Küçük “Kaymaklı için transfer bitmez” dedi. “Fırsatları her zaman değerlendirmeye çalışıyoruz. Tabi ki İbrahim Çıdamlı da gönlümüzden yatan bir futbolcu. İnşallah Yenicami yönetimi beklediğimiz süreçte daha makul fiyatlarla, rakamlarda iyileştirme yapar” diye konuşan Özler “Çıdamlı’yı da kadromuza katmayı tabi ki isteriz. Ama onun dışında stoper konusunda da çalışmamız var. O nokta da iyi bir fırsat yakalarsak çözmeye çalışacağız” diye konuştu.

Tansel: “Mutluyum”
Küçük Kaymaklı’nın yeni transferi Tansel Ekingen, transferinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yeni takımında hedefinin şampiyonluk yaşamak olduğunu belirten Ekingen, büyük bir camiaya geldiğini, K.Kaymaklı’nın başarısı için mücadele edeceğini söyledi. Bir süreden beridir çalışmalarını kendisi yürüten Tansel yeni takımı ile ilk çalışmasını bugün gerçekleştirecek.

Bu haber toplam 1447 defa okunmuştur