1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaymaklı’nın ‘Şenol aşkı’ bitmiyor
Kaymaklı’nın ‘Şenol aşkı’ bitmiyor

Kaymaklı’nın ‘Şenol aşkı’ bitmiyor

Küçük Kaymaklı ile Gençler Birliği yöneticileri bugün son kez Şenol Şöför transferi için görüşecek

A+A-

YENİDÜZEN (ÖZEL)

K-Pet Süper Lig’de yeni Başkan Hasan Tosunoğlu yönetiminde transfer çalışmalarına hız veren Küçük Kaymaklı’da, Gençler Birliği’nin genç yıldızı Şenol Şöför için iki kulüp yöneticilerinin bugün son kez görüşecekleri ve bu konudaki net kararı verecekleri öğrenildi. Geçtiğimiz sezondan beridir Gençler Birliği’nin 22 yaşındaki yıldızı için nabız yoklayan ve oyuncuyu kadroya katmaya çalışan Küçük Kaymaklı takımı henüz bu transferden umudunu kesmiş değil.

Sezon açılışına katılmadı
Bugün Gençler Birliği ile Küçük Kaymaklı yöneticilerinin Şenol’un transferi için bir araya geleceği öğrenilirken, genç futbolcu takımının dün yaptığı sezon açılışına yurtdışında olduğu için katılmadı. Özellikle Küçük Kaymaklı takımının teknik direktörü Mehmet Bolkan’ın ısrarla kadroda görmek istediği Şenol Şöför’ün transferi konusunda, başkan Hasan Tosunoğlu’nun da istekli olduğu öğrenilirken, yeşil siyahlıların bu transfer için kesenin ağzını açmaya hazırlandığı belirtildi.

İskele temsilcisi teklifi dinleyecek
Gençler Birliği yönetimi daha önce ‘Şenol’u satmayacağız’ açıklaması yapmasına rağmen oyuncu için son kez Küçük Kaymaklı’yla görüşeceği ve yeşil siyahlıların teklifini dinleyeceği öğrenildi. Tarafların maddi konularda anlaşması durumunda Şenol’un Kaymaklı’ya gitmesinde bir engel görünmüyor.

Bu haber toplam 1616 defa okunmuştur