1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaymaklı kupaya odaklandı
Kaymaklı kupaya odaklandı

Kaymaklı kupaya odaklandı

Lig lideri ile arasında 14 puan ve 7 takım bulunan Küçük Kaymaklı, kupaya odaklandı. Teknik direktör Mehmet Bolkan, dışarda 36 puan olmasına rağmen ligi düşünmediklerini, ancak bunun ligi bıraktıkları anlamına gelmemesi gerektiğini söyledi

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in ikinci yarısına Mağusa Türk Gücü mağlubiyeti ile başlayan Küçük Kaymaklı’da, alınan bu mağlubiyet karşısında Teknik Direktör Mehmet Bolkan, “kağıt üzerinde belki şampiyonluk şansımız var gibi görünüyor, ancak bizim üzerimizde yedi takım var ve yedi takımı birden üzerine geçmek çok zor. Bu nedenle sadece kupayı düşünüp hareket edeceğiz” dedi. Bolkan, Süper Lig lideri Binatlı ile arasındaki puan farkının 14’e çıktığını, sıralamada üzerlerinde 7 tane takımın olduğunu, dışarıda daha 36 puanın bulunmasına rağmen ligi düşünmediklerini söyledi.

Bolkan, “Takımın uyum sorunu çözüldüğü takdirde kupayı alırız”

Aralıksız çalışmalarına devam eden Küçük Kaymaklı’da Teknik Direktör Mehmet Bolkan, Mağusa Türk Gücü karşısında mağlup olmalarına rağmen sahada takımının verdiği mücadeleden memnun olduğunu, sadece maçta gol pozisyonu üretemediklerini, bunu da kupada oynanacak olan çeyrek final maçlarına kadar, lig maçlarında giderip alışkanlık haline getireceklerini belirtti. Bolkan, beş tane yeni kaliteli oyuncuyu takıma monte etmeye çalıştıklarını, saha içerisinde uyum sorunu yaşadıklarını ve bu sorununda ancak maç oynayarak çözüleceğinin altını çizdi. MTG karşısında alınan mağlubiyetle gerçek hedef olan Kıbrıs Kupası’na döndüklerini söyleyen Mehmet Bolkan, “Takımın uyum sorunu çözüldüğü takdirde kupayı alırız” dedi.

“Tüm futbolcularımıza ihtiyacımız olacak”

Kupayı istemelerinin ligi bıraktıkları anlamına gelmemesi gerektiğini söyleyen Mehmet Bolkan, kupa maçlarının, iki maç eleme sistemine göre oynanacağını, ay sonundan sonra yoğun maç trafiği başlayacağını, kupa maçları ile birlikte Çarşamba – Pazar oynanacak olan karşılaşmalarda futbolcuları forumda tutması gerektiğini dile getirdi.

Bu haber toplam 1161 defa okunmuştur