1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaymaklı’dan destekçisine teşekkür
Kaymaklı’dan destekçisine teşekkür

Kaymaklı’dan destekçisine teşekkür

Uzun yıllar Küçük Kaymaklı altyapısına sponsor olan Atakom Limited’e yeşil siyahlı kulübün başkanı Ali Başman teşekkür plaketi sundu

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı, altyapıya uzun yıllardır sponsor olarak destek veren Atakom Limited’e bir teşekkür plaketi takdim etti. Kulüp başkanı Ali Başman, başkanlığı süresi boyunca altyapı takımlarına verdiği destekten ötürü Atakom Limited direktörü Tolga Atakan’a teşekkür etti.

K.Kaymaklı başkanı Ali Başman ile Atakom Limited direktörü Tolga Atakan, dün Atakom Limited’de bir araya geldi. Ziyarette açıklama yapan Ali Başman, sözlerine teşekkür ederek başladı. Bu dönemde sponsor bulmanın zorluğuna dikkat çeken Başman, başkanlık süresi boyunca kendilerine destek veren Atakom Limited’e ufak bir plaket vererek onları onore etmek istediklerini söyledi. Başman’ın ardından konuşan Atakom Limited direktörü Tolga Atakan, küçüklüğünden bu yana gönül verdikleri K.Kaymaklı’ya iş hayatları boyunca ellerinden geldiği kadar destek olduklarını, bundan sonra elde elde edilecek başarıları taçlandırmaya devam edeceklerini söyledi.

Bu haber toplam 1452 defa okunmuştur