1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaymaklı’da üç kadro dışı
Kaymaklı’da üç kadro dışı

Kaymaklı’da üç kadro dışı

Küçük Kaymaklı’da kaybedilen Baf Ülkü Yurdu maçı öncesi kadro dışı bırakılan Çağrı Kıral’dan sonra Mustafa Yaşınses ve Doğukan Demirman da kadro dışı bırakıldı.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı’da geçtiğimiz hafta kadro dışı bırakılan Çağrı Kıral’ın ardından Mustafa Yaşınses ve Doğukan Demirman da kadro dışı bırakıldı. Hafta sonu oynanan ve 2-0 kaybedilen Baf Ülkü Yurdu karşılaşmasından önce Çağrı Kıral’ın kadro dışı kaldığı yeşil siyahlılarda son olarak Mustafa Yaşınses ve Doğukan Demirman kadro dışı bırakıldı. Kulüpten yapılan açıklamada oyuncuların süresiz kadro dışı bırakıldığı belirtilirken, gerekçe olarak kulübün disiplin yönetmeliğine aykırı hareketler olduğu belirtildi.

Süresiz kadro dışı bırakıldılar
K.Kaymaklı yaptığı yazılı açıklama ile oyuncuların kadro dışı kalma sebeplerinin saha içi ve saha dışında sergiledikleri bazı hareketlerin kulübün disiplin yönetmeliğine aykırı oluşunu gösterdi. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kulübümüz oyuncuları Çağrı Kıral, Doğukan Demirman ve Mustafa Yaşınses, Futbol Şube Sorumlularımız ile Teknik Direktör'ümüzün yapmış olduğu istişareler sonrası bahsi geçen oyuncuların saha içi ve saha dışında sergilediği bazı hareketlerin kulüp disiplin yönetmeliğine aykırı olması nedeni ile süresiz olarak kadro dışı bırakılmışdırlar.

Bahsi geçen oyuncularımız halen kulubümüzün oyuncuları olup, Çağrı Kıral ve Doğukan Demirman Alt Yapı Koordinatörümüz Serhat Ertürk kontrolünde antremanlarına devam etmektedirler. Yukarıda adı geçen oyuncularımızın kadro dışı bırakılması ile ilgili basında yer alan yöneticiler ile polemik iddiaları tamamen asılsız olup kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.”

Bu haber toplam 1484 defa okunmuştur