1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kartepe’de buluşacaklar
Kartepe’de buluşacaklar

Kartepe’de buluşacaklar

Ligin yeni ekiplerinden G.Gücü şu anda Kartepe’de kamp çalışmasını sürdürdürken, yeşil beyazlılara Yenicami, Yalova, Doğan Türk Birliği ve Gençler Birliği dahil olacak. 5 Süper Lig ekibi aynı anda Kartepe’de sezona hazırlanacak

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala Süper Lig ekipleri hazırlıklarına devam ediyor. Ligde yer alan takımların bazıları kamp çalışmalarını noktalarken, bazı takımlar çalışma planlarına göre kampa girecek. Her yıl olduğu gibi bu yıl da İzmit Kartepe birçok takımın sezon öncesi kamp yapmak için tercihi oldu. Bu takımlardan GAÜ Çetinkaya geçtiğimiz hafta Kartepe’de kamp çalışmasını gerçekleştirdi.

Kartepe ilgi odağı
Süper Lig’in 5 takımı önümüzdeki hafta içerisinde aynı anda İzmit Kartepe’de kamp çalışması yapacak. Ligin yeni ekiplerinden Gençlik Gücü Cuma günü Kartepe’de başladığı kamp çalışmasını 2 Eylül Cuma günü noktalayacak.
Bu süre içerisinde Kartepe yolunu tutacak birkaç takım daha bulunuyor. Yenicami ve Yalova 30 Ağustos – 4 Eylül tarihlerinde Kartepe’de sezona hazırlanacak. Süper Lig’in İskele bölgesi ekibi Gençler Birliği 31 Ağustos – 6 Eylül tarihlerinde Kartepe’yi tercih eden ekipler arasında yer alıyor. Girne bölgesi ekiplerinden Doğan Türk Birliği de 1 Eylül – 7 Eylül tarihlerinde İzmit Kartepe’de güç depolayacak.

Girne’yi tercih ettiler
Süper Lig’in bazı ekipleri de kamp çalışmalarını Girne’de yapacak. Ligin batı bölgesi ekiplerinden Lefke, 12 – 15 Eylül tarihleri arasında Girne’de kamp çalışması yapacak. Yurt dışı yerine Girne’de kamp yapan bir diğer takım Türk Ocağı. Sarı siyahlıların Girne’deki kampı dün başlarken 2 Eylül Cuma günü sona erecek. Cihangir sezon öncesi kamp çalışmasını Karpaz bölgesinde yapmayı planladı. Mesarya ekibinin kampı bugün başlayacak ve 2 Eylül Cuma günü tamamlanacak.

Bu haber toplam 1250 defa okunmuştur