1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kartal durdurulamıyor: 1-3
Kartal durdurulamıyor: 1-3

Kartal durdurulamıyor: 1-3

Son şampiyon Yenicami, ligin iddialı ekiplerinden Lefke’yi Serhan Önet, Halil Turan ve Kenneth Ngwoke’nin penaltı golüyle mağlup ederek 5’inci haftayı da kayıpsız geçti ve liderliğini sürdürdü

A+A-

K-PET Süper Lig’de Güzelyurt Zafer Stadı’nda oynanan maçta, Yenicami, Lefke’yi 3-1 mağlup ederek 5’inci maçını da kayıpsız geçti ve liderliğini devam ettirdi.

7’nci dakikada Arif Öztürk’ün ceza sahası önüne bıraktığı topu kontrol eden Kasım’ın vuruşu az farkla kale direğinin üstünden dışarıya gitti.
8’inci dakikada Lefke ceza sahasına sağdan giren Adil sert vurdu. Kaleye giden topu Mehmet Özeralp son anda çıkarttı.
10’uncu dakikada Batshi sol kanattan getirdiği topu arka direğe kesti. Arkada boş pozisyonda bulunan Serhan Önet topu ağlara gönderdi: 0-1
24’üncü dakikada Kasım’ın sağdan ceza sahası içine gönderdi. Cedric Kale sahası önünden topa vuramayınca Lefke Önemli bir pozisyonu değerlendiremedi.
50’nci dakikada Kasım Tağman’ın kullandığı köşe vuruşundan gelen topa Cedric, tüm savunmanın üzerine çıkarak harika bir gol attı: 1-1
51’inci dakikada Halil Turan’ın sağdan Lefke ceza sahasına gönderdiği topu Esin kontrol etti. Kötü vuruşunda top kaleci Mehmet’te kaldı.
53’üncü dakikada Halil Turan’ın ceza sahası dışından vurduğu sert şutu Mehmet son anda çıkardı.
61’inci dakikada Cedrich’in ara pasını iyi değerlendiren Kasım sert ve düzgün vurdu. Kaleci Yusuf başarılı bir kurtarışla topun ağlara gitmesini son anda engelledi.
77’nci dakikada Ünal’ın ara pasını iyi takip eden Halil Turan topu ağlara gönderek Yenicami’yi yeniden öne geçirdi: 1-2
79’uncu dakikada Lefke savunmasının arkasına atılan topu başarılı bir koşu ile yakalayan Kenneth kaleci Mehmet ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunu Mehmet başarılı bir kurtarışla önledi.
83’üncü dakikada Halil Turan sol çaprazdan Lefke ceza sahasına girdi. Ali Özbahar zamanlama hatası yapınca penaltıya sebebiyet verdi.
84’üncü dakikada kullanılan penaltı atışını Kennneth gole çevirdi: 1-3.
90’ıncı dakikada Adil’in ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Mehmet Altın’ın vuruşunu kaleci Mehmet önledi.

 Fotoğraflar: Hüseyin ÖZBARIŞÇI

Bu haber toplam 1391 defa okunmuştur