1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KARTAL’DA GÜNDEM YABANCI
KARTAL’DA GÜNDEM YABANCI

KARTAL’DA GÜNDEM YABANCI

Süper Lig ekiplerinden Yenicami, 16 kişilik yerli oyuncu kadrosunu netleştirdikten sonra yabancı oyuncu arayışlarını sürdürüyor.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

 Yabancı konusunda hata yapmak istemeyen siyah beyazlılar, bu konuda ince eleyip sık dokuyor. 2+1’lik yabancı kontenjanının sadece 2’sinden yararlanacak olan Yenicami, geçtiğimiz gün Yusuf Kaptan Sahası’nda birçok Afrika kökenli oyuncuyu deneme maçında izledi.

Arayışlar sürecek
Yenicami kendisinin adaya getirdiği 3 yabancı futbolcunun yanı sıra, ülkemizde yaşamlarını sürdüren yabancı oyuncuların da yer aldığı bir maç düzenleyerek yabancıları mercek altına aldı. Yusuf Kaptan Sahası’nda yapılan deneme maçında yabancıların durumu ele alındı. Teknik direktör Sedat Devecioğlu’nun yakından takip ettiği maçta özellikle siyah beyazlılar tarafından getirilen 3 oyuncuya dikkat edildi.

Devecioğlu: “Hata yapmak istemiyoruz”
Teknik direktör Sedat Devecioğlu yaptığı açıklamada yabancı oyuncu konusunda hata yapmamak için titiz davrandıklarını söyledi. Geçtiğimiz hafta adaya getirilen forvet oyuncusu John Ebuke’nin takıma dahil olduğunu, 16 kişilik yerli oyuncu kadrosunun da tamam olduğunu belirten Devecioğlu, “Hata yapmak istemiyoruz. Yerli oyuncularımıza güvenimiz tam. Kanat ve forvet oynayabilecek iyi bir oyuncu bulursak ipi göğüsleyebileceğimize inanıyoruz” dedi.

Kontenjanın tamamından yararlanılmayacak
Yenicami, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından belirlenen 2+1, yani sahada 2, yedek kulübesinde 1 yabancı oyuncu kontenjanının tamamından yararlanmayacak. İki yabancı hakkını kullanmak isteyen siyah beyazlılar John Ebuke’yi kadrosuna katarken ikinci oyuncu için arayışlarını sürdürecek.

Bu haber toplam 1235 defa okunmuştur