1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kartal’a ikinci yabancı aranıyor
Kartal’a ikinci yabancı aranıyor

Kartal’a ikinci yabancı aranıyor

Yabancı oyuncu hakkından sadece 2 tanesini kullanacak olan Yenicami’de arayışlar sürüyor

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig’de sezona şampiyonluk hedefi ile hazırlanan Yenicami’de çalışmalar devam ediyor. Siyah beyazlılar 31 Ağustos – 4 Eylül tarihlerinde İzmit Kartepe’de kampa girecek. Kamp öncesi Yenicami yarın Attila Topaloğlu Sahası’nda Gençler Birliği ile bir hazırlık maçı oynayacak. Yabancı oyuncu hakkının sadece 2 tanesinden yararlanmayı düşünen Yenicami, bir süre önce hücum oyuncusu John Okoye Ebuka’yı kadrosuna katmıştı. İkinci yabancı oyuncu arayışına devam eden Lefkoşa ekibinde çalışmalar bu doğrultuda devam ediyor.

Devecioğlu: “Çalışmalarımız planladığımız gibi gidiyor”
YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, takımdan memnun olduğunu dile getirdi. “Takımın temposundan, ritminden, oyuncuların gösterdiği katılım, istek ve arzudan memnunum” diyen Devecioğlu, “Çalışmalarımız planladığımız gibi gidiyor. Kamp dönüşünde yüzde 90 hazır olmayı hedefliyoruz” dedi. Geçtiğimiz yıla oranla ligde daha çok güçlü rakiplerin olduğunu belirten Devecioğlu, “Bunun bilincindeyiz. Teknik heyet, futbolcular ve yönetim, bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” açıklamasını yaptı.

“Kamp dönüşü yabancı konusu netleşecek”
Bu yıl iki yabancı oyuncu ile mücadele edeceklerinin hatırlatılması ve henüz bir yabancı oyuncuyu renklerine bağladıkları sorulması üzerine Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, çalışmaların sürdüğünü dile getirdi. Geçmiş yıllarda ülkemizde forma giymiş yabancıların yanı sıra yurt dışından getirilecek yabancı oyuncularla bağlantıların sürdüğünü kaydeden genç teknik adam, “Kamp dönüşünde gelecek olan kariyerli bir yabancı oyuncuyu denemeye alacağız. Yurt içinden görüştüğümüz oyuncular da var. Kamp sonrası kesin kararı vermeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1505 defa okunmuştur