1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kanlı: “İnandik, başardık”
Kanlı: “İnandik, başardık”

Kanlı: “İnandik, başardık”

Baf Ülkü Yurdu'nun genç futbolcusu Hasan Kanlı gazetemiz Yenidüzen'e açıklamalarda bulundu.

A+A-

Halit Dağ

Hafta sonu Denizli'yi yenerek 11 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselen Baf Ülkü Yurdu'nun genç futbolcusu Hasan Kanlı gazetemiz Yenidüzen'e açıklamalarda bulundu.

“Bu büyük camiya'nın 13 yıllık Süper Lig özlemini sonlandıran kadroda yer alıp, katkı koyduğum için cok mutlu ve gururluyum. Takım olarak bu başarıya uzanmak hiç kolay olmadı” diyen Kanlı, “Kaybedilen basit puan veya puanlara rağmen hiç yılmadık. Camiamız bize daima inanarak destek verdi ve zor olanı başararak Süper Lig'e yükseldik” açıklamasını yaptı.

Takıma sezon öncesi katılmasına rağmen hiç yabancılık çekmediğini söyleyen Kanlı, “Vatani görevimi yapmamdan dolayı fiziken ve kondisyon olarak takım arkadaşlarımın gerisindeydim. Maç eksiğim vardı ve çok çalışarak hocamın bana görev vermesini bekledim” dedi. Son 8 maç defans eksikliğinden dolayı alışık olmadığı savunmanın ortasında forma giydiğini hatırlatan Kanlı, “Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Denizli ile oynadığımız final maçında takımının ikinci golünü attıktan sonra  yaşadığım mutluluğu hiç bir zaman unutamayağım” diyerek Süper Lig'in Baf Ülkü Yurdu camiasına hayırlı olmasını diledi.

Bu haber toplam 2995 defa okunmuştur