1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İŞLEM TAMAM SIRA TEMELDE
İŞLEM TAMAM SIRA TEMELDE

İŞLEM TAMAM SIRA TEMELDE

Doğan Türk Birliği yapmayı planladığı altyapı ve antrenman tesisi için çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp başkanı Bayar Piskobulu, Salih Miroğlu Antrenman Sahası arazisi yanına yapılacak tesisle ilgili olarak İnşaat Komitesi’nin oluşturulduğunu çizim ve ölçü

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in Girne ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nde (DTB) tesisleşme adına atılan adımlar doğrultusunda çalışmalar devam ediyor. DTB Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu 20 gün önce Acapulco Hotel’de tanıtımını yaptığı 300 metrekarelik altyapı ve antrenman tesisinin temellerinin 15 – 20 gün içinde atılacağının belirtti.
Bayar Piskobulu, Olgun Aydıntaş, Can Keşanlı ve Adil Öztunç ile birlikte kulüp başkanı olarak yönetim kurulunu temsilen kendisinin de bulunduğu İnşaat Komitesini kurduğunu ve komitenin tesisle ilgili olarak çizim ile ölçümleri tamamladığını söyledi.

Piskobulu: “Tesisleşmek kaçınılmazdı”
DTB Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu, kulüp olarak her zaman insan alt yapısına önem verdiklerini söylerken, tesisleşmenin de önemine dikkat çekti. Piskobulu kulüplerin maddi sıkıntı yaşadığını ve takımların kendi öz varlıklarına dönmedikleri takdirde daha da sıkıntı yaşayacaklarını dile getirdi. Bu nedenle tesisleşmeye önem verdiklerini söyleyen Bayar Piskobulu, “Bu tesislerde nice Mete Adanırlar çıkacak göreceksiniz” dedi.
Piskobulu, 15-20 gün sonra temelini atacakları yeni bina için “Bir futbolcunun aradığı herşeyi bulabileceği bir tesis tasarlandı” açıklamasını yaptı.
DTB Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu, binada yönetim odalarının yanında esas olarak futbolcu dinlenme ve toplantı odası, soyunma odası, duş kabinleri ve tedavi ve masaj odaları gibi yerlerin bulunacağını belirtti.

“İlk 5 hedefimizden şaşmadık”
Ligdeki durumu da değerlendiren Bayar Piskobulu, sezon öncesi hedefi ilk beş olarak belirlediklerini ve hedeflerinden şaşmadıklarını dile getirdi. 
Piskobulu, Süper Lig’de ilk yarı sonuna kadar kalan dört maç için, her maça takım olarak kazanmak için çıktıklarını ve ilk yarının sonuna kadar toplayabildikleri kadar puan almak istediklerini söyledi.
Piskobulu ayrıca ligin ikinci yarısında toplamda sekiz maçı kendi evleri olan 20 Temmuz Stadı’nda oynayacakları, bunun da kendileri için avantaj olduğunu sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2068 defa okunmuştur