1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “İşimiz gücümüz futbol”
“İşimiz gücümüz futbol”

“İşimiz gücümüz futbol”

Tamamen yabancı oldukları bir ortama geldiklerini belirten Çağrı Kıral, Musa Şanlıer ve Adil Uçar kısa zamanda ortama ayak uydurduklarını ve takımda bulunan tüm futbolcular gibi, tek işlerinin futbol oynamak olduğunu söylediler. İkinci yarının ilk maçına

A+A-

Türkiye Uşak Sportif’de futbol yaşantılarını sürdürmeye başlayan futbolcular farklı bir kulüpte futbol oynamanın heyecanını yaşıyorlar

Hüseyin KIRAL

Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Uşak Sportif futbol takımına giden Çağrı Kıral, Musa Şanlıer ve Adil Uçar ilk deplasman maçı sonrası yaşadıklarını aktardılar.
Farkılı bir ortam, farklı bir kulüp ve bu farklılıkların içinde çok heyecanlı olduklarını belirten üç futbolcu da “İşimiz de gücümüz de sadece futbol” dedi.
20 kişilik futbolcu kadrosuna sahip olan Uşak Sportif futbol takımının oyuncuları olan Çağrı Kıral, Musa Şanlıer ve Adil Uçar, haftasonu ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Denizli Sarayköy Spor Kulübü ile karşılaşmak için 300-400 kilımetre yol kat ettiklerini söylerdiler ve “Deplasman nasılmış onu burada gördük” açıklamasını yaptılar.

“Hoca bizi zamanla tanıyacak”
Uşak Sportif futbol takımına transfer olan Çağrı Kıral, Musa Şanlıer ve Adil Uçar, yaptıkları değerlendirmede, ilk yarının lideri Bodrum ile birlikte namağlup bir takıma geldiklerini, ilk yarıda oynayan tüm oyuncuların takımda oynamaya devam ettiğini bu nedenle takım antrenörünün kendilerini daha tanıma aşamasında olduğunu, ancak tanıdıktan sonra bu takımda futbol adına çok güzel işler çıkaracaklarının altını çizdiler.

“Sarayköy maçının zor olacağını biliyorduk”
Çağrı Kıral, Musa Şanlıer ve Adil Uçar, yaptıkları değerlendirmede BAL ligi 7. Grup’ta mücadele eden rakipleri Denizli Sarayköy takımının ligin ilk yarısında, sadece lider Bodrum ile kendi takımları olan Uşak Sportif’e mağlup olduğunu, takımla birlikte yaptıkları toplantılarda çok zor bir deplasman olacağını benimsediklerini söylediler.
Denizli deplasman maçına 4-5 otobüs taraftarın geldiğini ve yaklaşık 2500-3000 kişinin önünde sahaya çıktıklarını belirten futbolcular, daha işin başında olduklarını belirtirken, zamanla her şeyin güzel olacağına inançlarının tam olduğunun altını çizdiler.

Bu haber toplam 2461 defa okunmuştur