1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İşbirliğine devam
İşbirliğine devam

İşbirliğine devam

Dartsta sponsorluk anlaşması imzalandı.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu ile Efes Pilsen Cypex Co.Ltd. arasında önceki gün imzalanan sponsorluk anlaşması gereği bu yıl da Süper Lig ve Birinci Lig, Efes Pilsen Süper Darts Ligi, Efes Bilsen Birinci Darts Ligi adı altında oynanacak.

Darts Federasyonu Lokali’nde yapılan imza töreninde bir yıllık sponsorluk anlaşmasına Darts Federasyonu Başkanı Gürtap Davutoğlu ile Efes Pilsen Cypex Co.Ltd. Saha Satış Müdürü Murat Piro imza koydu.
İmza töreninde kısa bir konuşma yapan Darts Federasyonu Başkanı Gürtap Davutoğlu, darts sporuna her zaman destek veren Efes Pilsen Caypex Co.Ltd. yetkililerine teşekkür etti.

Darts sporunu yeni bir yapıya kavuşturmak için yönetim olarak büyük çaba sarf ettiklerini vurgulayan Davutoğlu, “Bu yolda 2002 yılından beridir yanımızda olan destek veren ve bu yıl da sponsorumuz olan Efes Pilsen’e çok teşekkür ederim” dedi.

Cypex Co. Ltd. Saha Satış Müdür Murat Piro ise yaptığı konuşmada, darts sporuna katkıda bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi ve yeni sezonda tüm darts camiasına başarılar diledi. Piro, darts camiasının içerinde olmaktan dolayı şirket olarak mutlu olduklarını söyledi ve imzalanan sponsorluk anlaşmasının iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

Bu haber toplam 1186 defa okunmuştur