1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “İnşallah herşey yolunda gidecek”
“İnşallah herşey yolunda gidecek”

“İnşallah herşey yolunda gidecek”

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) Başkanı Hasan Macila, artık söylenecek birşeyin kalmadığını, hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) Başkanı Hasan Macila, artık söylenecek birşeyin kalmadığını, hazırlıkların tamamlandığını belirtti. Macila “Önemli olan bu kıymetli, çok zor olan organizasyonun altından alnımızın akıyla çıkmak ve herşeyi dört dörtlük yapmak. Bugün Dünya Ralli Şampiyonası’nda kullanılan seyirci özel etaplarının bir tanesini biz yapıyoruz. Başta Tigin Kişmir ve kurum sevdalısı çocukların ve bunun dışında birçok insanın aylardır büyük bir emeği vardır. İnşallah herşey yolunda gidecek” dedi.

“Kıbrıslı Türk pilot sayısı 16’dan 6’ya düştü”
Yarışta daha önce kayıt yaptıran 16 Kıbrıslı Türk pilot sayısının teknik kontrollerin ardından 6’ya düştüğünü belirten Macila “Altı araç teknik kontrol çizgisi düzeyinde eksiklikerini tamamladı. Bunlardan beş tanesi bütün etabı koşacağı söyleniyor, bir tanesi sadece seyirci özel etabını koşacağına dair kayıt yaptırdı” dedi. Bundan sonraki hedeflerinin parkurun doğru düzgün koşulması ve kuzeyden geçecek olan bölümün güvenli bir şekilde tamamlanması olduğunu belirten Macila “Bizim etabımızın tamamlanmasının ardından yarışın tamamında mücadele edecek olan arkadaşlarımıza yarışırken elimizden geleni yapacağız. Kıbrıs Rallisi’nde finiş görmeleri, belki de podyumu görecekler. Bizim arkadaşlarımıza güveniyorum” diye konuştu.

“Herkese bol şans dilerim”
Bunun bir ralli olduğunu ve önemli olanın rallide son etabı görmek ve finiş çizgisine varmak olduğunu belirten Macila “İnşallah yarışçılarımız başarılı olacak. Yabancı veya Kıbrıslı gibi bir ayrım yapmadan yarışacak olan herkese bol şans dilerim. İnşallah organizasyon ve yarış dört dörtlük geçer” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 1512 defa okunmuştur