1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İkinci Lig’de ‘farklı’ hafta
İkinci Lig’de ‘farklı’ hafta

İkinci Lig’de ‘farklı’ hafta

K-Pet İkinci Lig’in 9. hafta müsabakaları Pazar günü oynanılan karşılaşmalarla son buldu.

A+A-

 

Hüseyin ÖZBARIŞCI
K-Pet İkinci Lig’in 9. hafta müsabakaları Pazar günü oynanılan karşılaşmalarla son buldu. Ligde şu ana kadar 35 golle en çok gol atılan hafta bu hafta olarak gözlemlendi. Geride kalan haftada farklı skorların da elde edilmesiyle dikkat çekerken 7 Karşılaşmanın 4 tanesi farklı skorlarla sona erdi.

Girne Halk Evi tam gaz
K-Pet İkinci Lig’de liderlik koltuğunda oturan Girne Halk Evi durdurulamıyor. Beylerbeyi Dr. Ali Özsoy Stadı’nda Doğancı’yı konuk eden kırmızı beyazlılar, karşılaşmadan 6-2’lik net skorla sahadan ayrıldı. Mücadelede Girne Halk Evi’nin forvet oyuncusu Jacques syıldızlaştı. Oyuncu bu karşılaşmada 4 gol kaydederek Halk Evi’nin kazanmasında önemli rol oynadı. Girne temsilcisi, aldığı bu farklı galibiyetle 25 puana yükseldi.
İkinci Lig’in Güzelyurt temsilcilerinden olan Ülkü Yurdu deplasmanda güldü.  Kendi açısından en uzak deplasmanına giden batı ekibi, Dipkarpaz’ı gole boğdu. Karşılaşmadan 4-0’lık skorla ayrılan Baf Ülkü Yurdu, puanını 20’ye yükselterek haftayı kayıpsız kapatan takımlardan biri oldu. Dipkarpaz ise, evinde aldığı ağır mağlubiyetle 13’üncü sıraya geriledi. Dipkarpaz’ın ligde 5 puanı bulunuyor.
Türkmenköy ligin 9. Haftasında konuk olduğu Vadili deplasmanından farklı galibiyetle sahadan ayrılan bir başka ekip oldu. Maçı 5-0 kazanan yeşil beyazlılar, golleri ikinci devrede buldu. Haftayı eli boş kapatan Vadili’nin ise, 12 puanı bulunuyor.

Karşıyaka hayata döndü
K-Pet İkinci Lig’in 9. Haftasının sona ermesiyle 17 puanlı bir başka ekip Karşıyaka oldu. Girne temsilcisi, Mustafa Demir’in 90. Dakikada attığı hayat golüyle zorda olsa kazanmasını bildi. Bu zor maçtan 3 puanı çıkarmayı başaran Karşıyaka, ligde 4’üncü Sırada yerini buldu. Tatlısu ise, son anda beraberliği kaçırmasıyla 8 puanda kaldı.

Ligin Mağusa temsilcilerinden Maraş ve Çanakkale kazanmasını bildi. Maraş, ligde kötü günler geçiren Gaziköy’ü ağırladı. Karşılaşmayı 3-1 kazanan Maraş, haftayı kayıpsız kapatan takımlardan oldu. Gaziköy ise, aldığı mağlubiyet sonrasında 5 puanlı takımlardan biri oldu. Çanakkale Ozanköy karşılaşması ise Çanakkale’nin 3-2 üstünlüğüyle sona erdi.  Çanakkale ligde bu sezon 2’nci galibiyetini elde ederken, puanını 11’e yükseltti.    
9. Haftada farkla biten bir başka karşılaşma ise Akova Ortaköy arasında oynandı. Haftaya 1 galibiyetle giren Başkent temsilcisi Ortaköy, son 2 haftada aldığı galibiyetlerle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta Gaziköy’ü 3-1, bu hafta ise Akova’yı 4-0 mağlup eden kırmızı yeşilliler, ligde 9 puana yükseldi. Başarılı oyuncu Ferhat Devir bu karşılaşmada 3 gol atarak Ortaköy’ün kazanmasında önemli rol oynadı.

(29 Kasım Cumartesi: Ozanköy – Vadili, Türkmenköy – Girne Halk Evi, Akova – Gaziköy, Karşıyaka – Çanakkale 30 Kasım Pazar: Dipkarpaz – Maraş, Baf Ülkü Yurdu – Tatlısu)

Bu haber toplam 1334 defa okunmuştur