1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İkinci Lig’de beraberlik haftası
İkinci Lig’de beraberlik haftası

İkinci Lig’de beraberlik haftası

Ligin 5. haftasında 7 karşılaşmanın 4’ü beraberlikle sonuçlanırken, toplam 22 gol kaydedildi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet İkinci Lig’de 5. hafta haftasonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Ligin 5. haftasında 7 karşılaşmanın 4’ü beraberlikle sonuçlanırken, toplam 22 gol kaydedildi.

K-Pet İkinci Lig’de geçtiğimiz hafta kendi evinde Vadili’yi mağlup eden ve liderlik koltuğuna oturan Girne Halk Evi, bu hafta deplasmanda Maraş’ı 2-0 mağlup ederek puanını 13’e yükseltti. Kırmızı beyazlılar, Ülkü Yurdu’nun Türkmenköy ile 4-4 berabere kalmasıyla puan farkını 3’e yükselterek yerini sağlama aldı.

K-Pet İkinci Lig’de bir diğer önemli karşılaşma Cumartesi günü Güzelyurt Zafer Stadı’nda oynandı. Baf Ülkü Yurdu ile Türkmenköy arasında oynanan mücadelede 8 gol kaydedildi. Liderliği Doğancı mağlubiyetiyle kaptıran kırmızı yeşilliler, bu hafta da seyircisi önünde Türkmenköy ile 4-4 berabere kalarak 2 önemli puan daha kaybetmiş oldu. Türkmenköy ise, Ülkü Yurdu deplasmanında aldığı beraberlikle ligin 3’üncü sırasında yerini buldu.

Ozanköy fırsat tepti

Ligin 5. haftasında önemli 2 puanı dışarıda bırakan bir diğer takım Ozanköy, takip ettiği takımların önüne geçme fırsatını tepti. Karşıyaka deplasmanından 2-2 beraberlikle sahadan ayrılan Ozanköy, rakibinin son dakika golüne engel olamadı. Karşıyaka ise, son dakikalarda attığı golle 1 puanı hanesine yazarak 8 puana yükseldi. Kırmızı yeşilliler, ligde 5. Sırada yer alıyor.

Doğancı yükselişte

K-Pet İkinci Lig’in ilk 3 haftasında puan alamayan batı temsilcisi Doğancı, geçtiğimiz hafta Ülkü Yurdu’nu sahasında mağlup etmişti. O maçın özgüveniyle en uzak deplasmanına giden bordo mavililer, bu maçtan da 3 puanı çıkardı. Dipkarpaz’ı 2-1 mağlup eden Doğancı, puanını 6’ya yükseltti. Dipkarpaz ise, aldığı mağlubiyetle 2 puanda kaldı. Doğu temsilcisi, ligin son sırasında yer alıyor.   

K-Pet İkinci Lig’de şu ana kadar istediği sonuçlara ulaşamayan Tatlısu, yine galibiyet alamadan sahadan ayrıldı. Akova’yı konuk eden sarı siyahlılar, 1-1’lik beraberliğe razı oldu. Ligde şu ana kadar istediği skorları elde edemeyen bir başka ekip ise Çanakkale olarak göze çarpıyor. Mağusa temsilcisi, sahasında Gaziköy ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçların alınmasıyla birlikte, Tatlısu’nun 5, Gaziköy ve Akova’nın 4, Çanakkale’nin ise 3 puanı bulunuyor.

(1 Kasım Cumartesi: Türkmenköy – Dipkarpaz, Akova – Çanakkale, Gaziköy – Vadili, Karşıyaka – Maraş, Doğancı – Tatlısu 2 Kasım Pazar: Ozanköy – Baf Ülkü Yurdu, Ortaköy – Girne Halk Evi)

Bu haber toplam 1204 defa okunmuştur