1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “İki transfer şart”
“İki transfer şart”

“İki transfer şart”

Çetinkaya Teknik Direktörü Erol Çağaloğlu, en az iki tecrübeli oyuncuyu transfer edeceklerini ve mevcut kadroda yer alan gençlerle yola devam edeceklerini söyledi

A+A-

Çetinkaya, takımdan ayrılan yıldızlar yerine kadrosuna takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor

Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kadrosundan yıldız isimleri kaybeden Çetinkaya’da teknik direktör Erol Çağaloğlu, en az iki tecrübeli oyuncuyu transfer ederek, mevcut kadroda yer alan gençlerle yola devam edeceklerini söyledi.

Çetinkaya Kulübü’nün kendisi üzerinde büyük emeği olduğunu ve bu nedenle görevi düşünmeden kabul ettiğini ifade eden Çağaloğlu, takıma transfer edecekleri oyuncuların gençlere ağabeylik yapabilecek isimler olacağını söyledi.
Sarı-kırmızılılarda bir önceki dönem teknik direktör olan Vehbi Özerem’in takım üzerinde büyük emeği olduğunu ifade eden Erol Çağaloğlu, Özerem yönetimindeki takımın iyi bir çıkış yakalayarak ligi de iyi bir yerde tamamladığını anımsattı.

Çalışmalar 4 Ağustos’ta

Yeni sezon çalışmalarına 4 Ağustos’ta başlayacaklarını söyleyen Erol Çağaloğlu, sezonu geç açmaları nedeni ile doğabilecek sıkıntıları, fazla antrenman ve hazırlık maçları ile kapatmaya çalışacaklarını kaydetti.
Çağaloğlu; Hasan Piro, Batshi ve Esin Sonay gibi yıldız isimleri kaybetmelerine karşın, Çetinkaya’ın her zaman efsane ve büyük bir camia olduğunun unutulmaması gerektiğinin altını çizdi.

Bu haber toplam 1363 defa okunmuştur