1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Heyecan sürüyor
Heyecan sürüyor

Heyecan sürüyor

Yükselme İkinci Lig Gruplarında bir hafta daha sona erdi. 1 ve 3’üncü Gruplarda 8. Hafta, 2’nci Grup’ta ise 10. Hafta karşılaşmaları sona erdi. Geride kalan haftada 7 karşılaşmada toplam 29 kez fileler havalandırıldı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Yükselme İkinci Lig 1’inci Grup’ta Civisil deplasmanda Yarköy’ü 3-0 gibi rahat bir skorla geçerek maç fazlasıyla grubun yeni lideri oldu. Canbulat sahasında Ergazi’yi 4-3 mağlup ederken puanını da 12’ye yüksletmiş oldu. Grubun diğer karşılaşması olan Yeni Erenköy – Kumyalı maçı ise Kumyalı’nın sahaya çıkmamasından dolayı oynanmadı.

Lider değişti
Yükselme İkinci Lig 2’nci Grubu’nda hafta sonu lider yine değişti. Haftaya lider giren Düzova, takipçisi Dilekkaya’ya konuk oldu. Karşılaşmadan 3-1’lik galibiyetle ayrılan Dilekkaya puanını 19’a yükselterek grubun yeni lideri konumuna geldi. Şampiyonluk yarışında mücadele eden bir diğer takım olan Balıkesir, sahasında Taşkent’i 5-1 yenerek puanını 17 yaptı. Balıkesir, bu galibiyetle ligin 2’nci sırasına yerleşti. Grup’un diğer karşılaşmasını ise Yeniceköy – Muratağa Atlılar Sandallar’ı deplasmanda 1-0 mağlup etti.

İşler kızıştı
Yükselme İkinci Lig 3’üncü Grup’ta lider Kozan ile Yeşilyurt 1-1 berabere kaldı. Kozan’ın takipçisi konumunda bulunan Akçay, Dikmen’i 5-1 mağlup ederek puan farkını 3’e indirdi. Şampiyonluk yarışı önümüzdeki haftalar tüm heyecanıyla devam edecek.

Bu haber toplam 1153 defa okunmuştur