1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Herkese nasip olmaz
Herkese nasip olmaz

Herkese nasip olmaz

Yenicami camiasında herkesin şampiyonluğu büyük bir sevinçle kutladığı ortamda kulüp başkanı Bülent Avcan ayrı bir mutluluk yaşıyor.

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de 30 yıl aradan sonra şampiyonluk ipini göğüsleyen Yenicami’de şampiyonluk coşkusu sürüyor. 30 yıl sonra gelen şampiyonlukta ilginç detaylar dikkat çekiyor. Yenicami camiasında herkesin şampiyonluğu büyük bir sevinçle kutladığı ortamda kulüp başkanı Bülent Avcan ayrı bir mutluluk yaşıyor.

Adını efsaneler arasına yazdırdı
Yenicami’de birçok futbolcu ve başkan şampiyonluklar yaşadı. Fakat bu isimler arasında öyle biri var ki 30 yıl önce golü atıp Kartal’a kupayı getirdi, bu sezonki şampiyonlukta da başkanlık koltuğunda takımının şampiyonluğundaki en büyük pay sahiplerinden biri oldu. Yenicami Kulüp Başkanı Bülent Avcan’a nasip olan bu anılar, başkanın ismini şimdiden efsaneler arasına altın harflerle yazdırmış durumda. Ülke futbolunun yetiştirdiği en önemli golcüler arasında yer alan Bülent Avcan, Yenicami forması altında kaydettiği gollerle takımına önemli başarılar kazandırırken, yılın sporcusu ödüllerine de layık görüldü.

30 yıl önce kupayı getirmişti
Bülent Avcan 28 Mart 1984 yılında, o dönem başkanlığını Tuncay Apakgün’ün yaptığı Yenicami takımının en önemli isimleri arasındaydı. Takımın gol yükünü çeken Avcan 21. haftada Gençler Birliği filelerine gönderdiği golle takımının 1-0 galip gelmesini sağlamış ve takımının şampiyon olmasına çok büyük bir katkı sağlamıştı. Bülent Avcan o sezon 21 gol atan Yenicami takımında 9 gol kaydederek, takımın gollerine imzasını koyarken, Yenicami’nin o sezon tek farkla kazandığı maçlarda da golü atan ve takımına kritik puanlar kazandıran isimdi.

Bu kez başkanlık koltuğunda
İşte aynı Bülent Avcan bu sezonun başında Yenicami kulüp başkanlığına gelerek, müthiş bir yönetim oluşturdu. Bu kez takımının şampiyonluğunu başkanlık koltuğunda izleyen Avcan, Yenicami’nin 30 yıl sonra gelen şampiyonluğunda da başrolde oynadı. Bu iki şampiyonluk ‘Bülent Avcan’ isminin siyah beyazlı kulübün efsaneleri arasına altın harflerle yazılmasına yeter de artar bile.

Bu haber toplam 2410 defa okunmuştur
Etiketler :