1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Herkes ne kadar Lefkeli olduğunu göstersin”
“Herkes ne kadar Lefkeli olduğunu göstersin”

“Herkes ne kadar Lefkeli olduğunu göstersin”

Lefke’nin golcü oyuncusu Kasım Tağman, kendilerine daha fazla destek olunduğu takdirde daha iyi yerlere gelebileceklerini belirtti

A+A-

Süper Lig’in 4’üncü haftasının ardından 7 puanla 5’inci sırada yer alan Lefke’de golcü futbolcu Kasım Tağman, camianın maddi manevi destek olması halinde daha iyi yerlere gelebileceklerini belirtti. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Tağman, bir yerlere gelmek için suçlama yapmak yerine kulübe daha fazla maddi manevi destek çıkılması gerektiğini belirterek “Herkes ne kadar Lefkeli olduğunu göstersin. Hiçbirşey imkansız değil” ifadelerini kullandı.

Golcü oyuncunun paylaşımı şu şekilde: “Hazırlık dönemini sıkıntılı açan daha sonra yavaş yavaş toparlanan kulübünün futbolcuları olarak ligdeki dururumumuz, şimdilik ilk 5’in içerisinde, liderle aramızdaki puan farkı 2’dir . Benim isteğim biraz daha fazla camianın yönetimimize maddi manevi desteğinin artmasıdır. Kulüpte iş yapan adam sayısı bir elin parmağını geçmemektedir. Aynı adamlar uğraşıp durur. Biraz daha fazla destek olursa daha iyi yerlere gelebiliriz. Taraftar yönünden 2 haftada toparlanabilen bir camiayız. Kıbrıs’ın en iyi taraftarlarınından belki de en iyisine sahibiz. Bir yerlere gelmek istersek o hata yaptı, o elinden top kaçırdıyı bırakıp daha çok maddi manevi destek çıkmalıyız kulübümüze. Herkes ne kadar Lefkeli olduğunu göstersin. Son zamanlarda sıkıntılarımız arttı. İsteğim biraz daha futbolculara sahip çıkılsın ve maddi manevi çalışan adamlara destek çıkılsın. Herkes hata yapabilir, trilyonluk futbolcular neler yapar. Hiçbişey imkansız değil.”

Bu haber toplam 1357 defa okunmuştur