1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Her maça kazanmak için çıkıyoruz”
“Her maça kazanmak için çıkıyoruz”

“Her maça kazanmak için çıkıyoruz”

Gençlik Gücü teknik direktörü Niyazi Göksun, konuk olacakları Mağusa deplasmanının zor olacağını ancak iyi bir netice istediklerini belirtti

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Gençlik Gücü, Süper Lig’in 5’inci haftasında Pazar günü Mağusa Türk Gücü’ne konuk olacak. Geçtiğimiz hafta Binatlı’ya mağlup olan yeşil beyazlı ekip, bu hafta Mağusa deplasmanından iyi bir netice ile dönmeye çalışacak. Ancak sakat ve eksik oyuncular G.Gücü’nü düşündürüyor. Geçtiğimiz hafta sakatlığı sebebi ile oynamayan Debola’nın durumu maç günü belli olacak. Savunmanın önemli isimlerinden Daniel Addo ise dört sarı kart cezalısı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek.

Göksun: “Binatlı maçında mağlubiyeti hak ettik”
Ligde geçtiğimiz hafta konuk ettiği Binatlı’ya 3-1 mağlup olan G.Gücü’nde teknik direktör Niyazi Göksun, hak ettikleri bir mağlubiyet yaşadıklarını belirtti. Bekledikleri bir sonuç olmadığını dile getiren genç teknik adam, “Ancak kötü oynadık. Maçtan sonra da belirttim, hak ettiğimiz bir mağlubiyetti” dedi.

“Mağusa zor deplasman”
Toparlanmaya çalıştıklarını söyleyen G.Gücü teknik direktörü Niyazi Göksun, Pazar günü Mağusa Türk Gücü ile önemli bir maça çıkacaklarını dile getirdi. “Mağusa zor deplasman” diyen Göksun, “Onlar da toparlanmaya çalışıyorlar. Ancak biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bu haftayı iyi değerlendirip, iyi bir maç çıkarmayı planlıyoruz” açıklamasını yaptı.

Fotoğraf: Eren Şişik

Bu haber toplam 1282 defa okunmuştur