1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hedef Türkiye’de ilk dört
Hedef Türkiye’de ilk dört

Hedef Türkiye’de ilk dört

Türkiye genelinde ilk sekiz takım arasına girme başarısı gösteren KKTC Voleybol Yıldız Erkek Milli takımı hedefini belirledi

A+A-

Hüseyin KIRAL

Türkiye’nin ilk sekiz takımı arasına kalma başarısı gösteren KKTC Voleybol Yıldız Erkek Milli Takımı, 22 Haziran’da Ankara’da yapılacak olan Final Grubu maçlarında ortaya kayacağı mücadele ile Türkiye’nin ilk dört takımı arasına kalmayı hedefliyor.
Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen, Türkiye Voleybol Yıldız Erkekler Şampiyonası’nda mücadele eden mililer bugüne kadar oynadıkları grup ve yarı final maçlarında mağlup olmadan final grubuna yükseldiler.
Önce 15 Nisan’da Niğde’de düzenlenen grup maçlarından çıkarak, 14 Mayıs’da Mersin’de düzenlenen yarı final mücadelesine katılan yıldız milliler, buradan da bir üst tura çıkarak Ankara’da gerçekleşecek Final Grubu’nun biletini aldılar.

Serdahoğulları “Hayal ederek değil hedef koyarak başarıya ulaştık”
Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan KKTC Voleybol Yıldız Erkek Milli Takım antrenörü Erdinç Serdahoğulları, “Bugüne kadar hayal ederek değil hedef koyarak takımımla birlikte tüm çalışmalarımı ona göre yaptım” dedi.
KKTC Voleybol Yıldız Erkek Milli takımı genelde Yeni Erenköy Belediyesi Voleybol takım oyunculardan oluştuğunu söyleyen antrenör Serdahoğulları, bu çocukların 4-5 yıldır birlikte oynadıklarını, sadece yatmadan yatmaya ayrıldıklarını belirtti.
Okul ortamında da tam gün birlikte olan voleybolcularını çok iyi tanıdığını açıklayan Serdahoğulları, “Final Grubu maçlarında Türkiye’nin voleybol branşında söz sahibi olan takımları ile mücadele edeceğiz” dedi.

“Biz yılda 5 maç, onlar ise 55 maç yapıyor”
KKTC Voleybol Yıldız Erkek Milli Takım antrenörü Erdinç Serdahoğulları, Türkiye Yıldız Erkekler Voleybol Şampiyonası’nda mücadele edeceği takımların çok iyi takımlar olduğunu ancak kendi takımının da iyi takım olduğunun altını çizdi.
Serdahoğulları, “Kendi takımım yılda beş maç yapıyor, ancak finallere gelecek olan takımların ise elli beş maç yapıyor” şeklinde konuştu.
22 Haziran’a kadar çalışmalarını taktiksel bazda sürdüreceğini belirten Erdinç Serdahoğlları, kalan bir aylık dönem içinde KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya sayesinde bir de kamp ortamı yaratmaya çalışacaklarını belirtti.

Bu haber toplam 1212 defa okunmuştur