1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hedef şampiyonluk ve rekor
Hedef şampiyonluk ve rekor

Hedef şampiyonluk ve rekor

Ülkemiz elit atletlerinden Yiğitcan Hekimoğlu, Türkiye’deki kulübü ENKA ile bugün Mersin’de başlayacak olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda şampiyonluk hedefliyor. Hekimoğlu ayrıca ENKA 4x100 metre bayrak takımı ile yeni Türkiye rekoru için piste çıka

A+A-

Avrupa Atletizm Şampiyonası ve RIO 2016 Olimpiyat Oyunları hazırlıkları çerçevesinde Türkiye’de yoğun bir kamp ve yarışma programı içerisine giren rekortmen atlet Yiğitcan Hekimoğlu ve antrenörü Celal Keleş, İstanbul’daki kamp çalışmasını tamamladıktan sorna kulüpler ilk kademe yarışları için Mersin’e gitmişti. Burada ENKA 4x100 metre bayrak takımı ile ilk yarışmacı olarak yarıştığı kulüpler ilk kademe yarışlarında 39.27’lik derece ile birinci olma başarısı gösteren elit atletin sıradaki hedefi Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası.

Bugün ve yarın Mersin’in evsahipliğinde düzenlenecek olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda Yiğitcanlı ENKA’nın hedefi geçtiğimiz yıl az bir puanla ikinci olarak tamamladığı organizasyonu şampiyon olarak tamamlamak. Yiğitcan ayrıca ENKA ile 4x100 metrede Türkiye rekorunu kırarak, RIO Olimpiyatları için iyi bir derece elde etme amacında.

Bu haber toplam 1373 defa okunmuştur