1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hedef puan veya puanlar
Hedef puan veya puanlar

Hedef puan veya puanlar

K.Kaymaklı’ya konuk olacak olan Serdarlı maçı yenilmeden tamamlamak istiyor

A+A-

Necmi Belge

K-Pet Süper Lig’de orta sıraları hedefleyen Serdarlı, bu hafta sonu Küçük Kaymaklı ile karşılaşacağı Şht. Hüseyin Ruso Stadı’na puan veya puanlar için geliyor.
Geçtiğimiz hafta kendi sahasında bulduğu birçok pozisyonu değerlendiremeyerek Mağusa Türk Gücü ile puanları paylaşan kırmızı-beyazlıların teknik direktörü Sedat Devecioğlu K.Kaymaklı maçı ile ilgili olarak YeniDüzen’e konuştu.
Mağusa Türk Gücü maçı ile ilgili olarak, o maçın defterini kapattıklarını ifade eden Devecioğlu,K.Kaymaklı maçına konsantre olduklarını söyledi.

Gol vuruşlarında eksikler
Devecioğlu, Mağusa Türk Gücü maçında kaçırdıkları golleri yeniden gördüklerini ve eksiklikleri olan gol vuruşu konusunda golcüleri ile özel bir çalışma yapacaklarını belirtti. 
K.Kaymaklı maçı konusunda görüşlerini de açıklayan Devecioğlu, rakiplerinin gücünü  bildiklerini dile getirirken,K.Kaymaklı’nın K-Pet Süper ligdeki hedefleri itibarıyla mutlak kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Devecioğlu “Planımız var”
K.Kaymaklı’ya saygı duyduklarını dile getiren Devecioğlu, ona göre bir oyun planlarının olacağını ve puan veya puanlar için Ruso’ya gideceklerinin altını çizdi.
Kendileri için rakibin oyun planı ve kilit futbolcularının önemli olduğunu belirten Devecioğlu, buna karşılık kendilerinin de karşı oyun planları olduğunu ve bunu geliştirmek için çaba göstereceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1139 defa okunmuştur