1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hedef madalya
Hedef madalya

Hedef madalya

Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası’nda KKTC ‘Gençler’ ve ‘Öğrenciler’ takımları son sekizde mücadele edecek

A+A-



KKTC Milli Takım sporcusu Osman Şanlısoy "10 Top"un ardından "8 Top" ta da "Çeyrek Final"e yükselme başarısı göstererek 5. olmasının ardından, bu kez "Gençler" ve "Öğrenciler" takımları "Çeyrek Final"de madalya için mücadele edecek.

Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası’nda kürsü ve madalya kapısını zorlayan Kıbrıslı sporcular bu kez takım karşılaşmalarında çeyrek finalde madalya için mücadele edecek. Milli sporcu Osman Şanlısoy "10 Top"un ardından geçtiğimiz gün tamamlanan "8 Top" disiplininde de "Çeyrek Final"e kalarak 5. olurken,  "Çeyrek Final"de Norveçli rakibi Sajid Raheem'e 6-3 mağlup olarak madalyaya ulaşamadı.

Milliler yine çeyrek finalde
Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası’nda başarılı karşılaşmalar çıkaran KKTC Milli Takımı sporcuları üç 5'incilik elde etmesine rağmen madalyaya ulaşamazken bu kez takım karşılaşmalarında çeyrek finalde madalya şansı arayacaklar. Belçika'yı 2-1 mağlup ettikten sonra İsviçre'ye 2-1 kaybeden milliler dün oynadıkları karşılaşmada Çek Cumhuriyeti'ni 2-1 mağlup etmeyi başararak adını çeyrek finale yazdırdı. Çeyrek final'de Almanya ile eşleşen "Gençler" takımı bugün (27 Temmuz 2015, Pazartesi) oynanacak karşılaşmada güçlü rakiplerini mağlup edip madalya almanın hesabını yapıyor.

İlk karşılaşmasını bay geçen "Öğrenciler" takımı ise 2'nci karşılaşmasında Danimarka'yı 3-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. Milliler çeyrek finalde eşleştiği Rusya karşısında bugün oynayacakları karşılaşmada yarı final şansı arayacaklar.

Bu haber toplam 1213 defa okunmuştur