1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hata yapan yanacak
Hata yapan yanacak

Hata yapan yanacak

K-Pet Ligleri’nde gözler Play-Off ve Play-Out’a çevrildi. Maçlar önümüzdeki hafta başlayacak

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Ligleri’nde normal sezonun tamamlanmasının ardından gözler Play-Off ve Play-Out gruplarına çevrildi. Bu yıl yapılan uygulamaya göre takımlar Play-Off/Play-Out gruplarına ligde aldıkları puanların yarısı ile başlayacak.
Süper Lig’de Play-Out grubunun son sırasında Çetinkaya takımı bulunurken, sarı kırmızılıların en yakın rakipleri 4 puanlık farkla B.Bağcıl ve G.Birliği olarak göze çarpıyor. Gruba lider başlayacak olan Serdarlı ise alacağı bir galibiyetle büyük oranda ligde kalacak olan takım olacak.

Birinci Lig’de kazan kaynıyor
Birinci Lig’de Play-Off grubu ise müthiş bir çekişmeye sahne olacak. Zira gruba ilk sırada başlaycak olan Binatlı ile son sırada başlayacak olan Hamitköy’ün arasındaki puan farkı sadece 3 puan. Yine de puan avantajını elinde bulunduran Binatlı en büyük favori. Play-Out grubunda ise Dumlupınar ve Görneç’i bir galibiyet ligde tutacak. Bu grupta Denizli ve Gençlik Gücü takımları ligde kalmayı kovalayacak.

İkinci Lig nefes kesecek
İkinci Lig’de de Play-Off ve Play-Out gruplarında inanılmaz bir çekişme olacak. Play-Off grubunda ligin iki güçlü ekibi Çanakkale ile Karşıyaka gruba aynı puanda başlayacak. Bu iki takımı ise 3 puanlık farkla Türkmenköy takımı izleyecek. Türkmenköy’ün ilk maçta alacağı bir galibiyet onu Birinci Lig yolunda ümitlendirecek. İkinci Lig Play-Out grubu ise belki de tüm gruplar içerisinde en kapalı kutu grup. Zira Tatlısu ve Maraş 15, Vadili ve Ortaköy de 13 puanla gruplara başlayacak.

K-Pet Süper Lig Play-Out Puan Durumu
TAKIM   Puan
1.Serdarlı  18
2.B.Bağcıl  17
3.G.Birliği  17
4.Çetinkaya  13
(2 Mayıs Cumartesi: Serdarlı-G.Birliği, B.Bağcıl-Çetinkaya, 6 Mayıs Çarşamba: Çetinkaya-Serdarlı, B.Bağcıl-G.Birliği, 10 Mayıs Pazar: Serdarlı-B.Bağcıl, G.Birliği-Çetinkaya)


K-Pet Birinci Lig Play-Off Puan Durumu
TAKIM   Puan
1.Binatlı  23
2.Yalova  21
3.Göçmenköy  21
4.Hamitköy  20
(2 Mayıs Cumartesi: Binatlı-Göçmenköy, Yalova-Hamitköy, 6 Mayıs Çarşamba: Hamitköy-Binatlı, Yalova-Göçmenköy, 10 Mayıs Pazar: Binatlı-Yalova, Göçmenköy-Hamitköy)


K-Pet Birinci Lig Play-Out Puan Durumu
TAKIM   Puan
1.Dumlupınar  18
2.Görneç  18
3.Denizli  16
4.Gençlik Gücü  13
(2 Mayıs Cumartesi: Dumlupınar-Denizli, Görneç-Gençlik Gücü, 6 Mayıs Çarşamba: Gençlik Gücü Dumlupınar, Görneç-Denizli, 10 Mayıs Pazar: Dumlupınar-Görneç, Denizli-Gençlik Gücü)

 

K-Pet İkinci Lig Play-Off Puan Durumu
TAKIM   Puan
1.Çanakkale  25
2.Karşıyaka  25
3.Türkmenköy  22
4.Doğancı  20
(2 Mayıs Cumartesi: Çanakkale-Türkmenköy, Karşıyaka-Doğancı, 6 Mayıs Çarşamba: Doğancı-Çanakkale, Karşıyaka-Türkmenköy, 10 Mayıs Pazar: Çanakkale-Karşıyaka, Türkmenköy-Doğancı)


K-Pet İkinci Lig Play-Out Puan Durumu
TAKIM   Puan
1.Tatlısu  15
2.Maraş  15
3.Vadili   13
4.Ortaköy  13
(2 Mayıs Cumartesi: Tatlısu-Vadili, Maraş-Ortaköy, 6 Mayıs Çarşamba: Ortaköy-Tatlısu, Maraş-Vadili, 10 Mayıs Pazar: Tatlısu-Maraş, Vadili-Ortaköy)

Bu haber toplam 1262 defa okunmuştur