1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Haspolatlı çocuklara futbol okulu
Haspolatlı çocuklara futbol okulu

Haspolatlı çocuklara futbol okulu

LTB Çocuk ve Gençlik Hakları Birimi ve Beşiktaş Altyapı Okulu ortak çalışması ile Haspolat Çocuk Futbol Okulu faaliyetlerini aktif olarak başlattı.

A+A-

 

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Çocuk ve Gençlik Hakları Birimi ve Beşiktaş Altyapı Okulu ortak çalışması ile Haspolat Çocuk Futbol Okulu faaliyetlerini aktif olarak başlattı. Bu kapsamda bölgedeki çocukların, ailelerinin ve yetkililerin katılımı ile yapılan ilk idman son derece neşeli bir ortamda gerçekleştirildi.

Haspolat bölgesinde yaşayan 4-16 yaş aralığındaki toplam 60 çocuğun yer aldığı idmanda yaş gruplarına göre 3 ayrı kategori oluşturuldu. Eğitmenler eşliğinde çocuklara futbolun temel kuralları anlatılırken, spor dolu günlerinin de başlangıcı verilmiş oldu.

Hediye verildi

Haspolat Çocuk Futbol Okulu’nun ilk antrenmanına LTB Başkanı Mehmet Harmancı, LTB Müdürü Mustafa Korucu, LTB Sosyal Hizmetler ve Reklam Şube Amiri Birtan Aktolga, Haspolat Muhtarı Asım Egemen ve Kıbrıs Beşiktaş Futbol Okulları Başkanı Mustafa Taş da katıldı. İdman sonrasında çocuklara hazırlanan hediyeleri de sunulurken, tümü ile yakından ilgilenildi.

Bu haber toplam 1289 defa okunmuştur