1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hakemler start verdi
Hakemler start verdi

Hakemler start verdi

Futbol Federasyonu tarafından organize edilen 2015-2016 sezonu hazırlıklarına hakemler de başladı

A+A-

Hüseyin KIRAL

Futbol Federasyonu’na bağlı bulunan Merkez Hakem Kurulu (MHK)üyeleri olan futbol hakemleri, 2015 – 2016 futbol sezonu çalışmalarına Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’nun yaptığı konuşma ile resmen başladı.
Lefkoşa Atatürk Stadı’nda yapılan sezon açılışı öncesi Hakemler Derneği’nin organizasyonu ile merhum hakemler için Lefkoşa Kabristanlığı’nda bir anma töreni gerçekleştirildi.
Açılış törenine Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, Hakemler ve Göslemciler derneği Başkanı Mehmet Özbilgehan ile MHK Başkanı Sadık Özbilgehan katıldı.

Sertoğlu, “zor bir sezon olacak ancak kolaya çevirmek sizin elinizde”
2015-2016 futbol sezonu öncesi hazırlık çalışmalarına dün Lefkoşa Atatürk Stadı’nda resmen start veren Merkez Hakem Kurulu (MHK)’nun organize ettiği sezon açılış törenine katılan Futbol federasyon Başkanı Hasan Sertoğlu, “futbolda yeniden yapılanma adına iki sezon içinde kulüp sayısında ciddi azalma olacağını, 2018 yılı sonunda kulüp sayısı 42 takımdan 32 takıma ineceğini” söyledi.
Kulüplerinde bu durum karşısında daha ciddi olacaklarının altını çizen federasyon başkanı Hasan Sertoğlu, hakemlere “zor bir sezon olacak ancak kolaya çevirmek sizin elinizdedir” dedi.

Adem Şenel yönetiminde 87 hakem ilk idmanı yaptı.
2015-2016 futbol sezonu hazırlıklarına Lefkoşa Atatürk Stadı’nda dün resmen başlayan futbol hakemleri, eski hakem kondisyoner Adem Şenel yönetiminde çalışmalarına başladı.
Çalışmalarını iki gün burada sürdürecek olan hakemler Salı günü adadan ayrılıp Pazar gününe kadar devam edecek olan kamp çalışmaları için Bursa’ya gidecek.
Çalışmalara 87 hakem katıldı.

Bu haber toplam 1452 defa okunmuştur