1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Hakem hataları yolumuzu kesiyor”
“Hakem hataları yolumuzu kesiyor”

“Hakem hataları yolumuzu kesiyor”

Mormenekşe basın açıklaması yaparak hakem hatalarını eleştirdi.

A+A-

 

Süper Lig ekiplerinden Mormenekşe basın açıklaması yaparak hakem hatalarını eleştirdi. Yönetim Kurulu’nun imzasını taşıyan açıklamada geçtiğimiz sezon örnek verilerek takımın yolu belli bir seviyeye çıkması sonrası hakem hatalarından dolayı kesildiği belirtildi.
Özelde Mormenekşe ve genelde birçok takımının lehine ve alehine yapılan hakem hataları olduğu belirtilerek verilen hakem kararlarının kendilerini olumsuz etkilemesi üzerine basın açıklaması yapıldığı kaydedildi.

“Hakkımız gasp ediliyor”
Açıklama şu şekilde: “İki sezondur Süper Lig’de oynama başarısı gösteren takımımız, imkansızlıklar içerisinde, hem bölgede bir heyecan yaşanmasına hem de Süper Lig’e bir katkı koymaya çalışmaktadır. Ancak ilk sezonda olduğu gibi bu sezon da belli bir seviyenin üzerine çıkma başarısı gösteren kulübümüzün yolu, ne yazık ki hakem hataları ile kesilmektedir. Geçen sezon hakem hataları ile uğradığımız hak gaspları neticesinde Play-out maçları oynadık. Buna rağmen, futbol sahası dışında kendimize başka rakipler yaratır pozisyonunda olmamak, spor kamuyunda futbolumuz dışında başka olaylarla gündeme gelmemek adına sessizliğimizi muhafaza etmeyi uygun bulduk.

“Geçen yılki senaryolar tekrarlanıyor”
“Ancak geçen yıldan başlayıp bu yıl da sezon başından beri ve özellikle son iki haftada hakem hataları sonucu aldığımız haksız kartlar ve uğradığımız puan kayıpları nedeniyle camiamız içinde geçen yılki senaryonun tekrarlanıyor olduğu inancının yerleşmeye başlaması ve yönetim kurulumuza da sessizliğimizin bozulması yönünde telkinler gelmesi sonucunda bu sessizliği bozma kararı almamıza neden olmuştur.”

“Beklentimiz hakem kararlarında standart”
Sadece oynadığı futbolla gündeme gelmeyi hedefleyen bir kulüp olarak, sessizliğimizin acizlik olarak algılanmamasını, sesimizi yükselttiğimizde de hiçbir kurum ve/veya kesimden imtiyaz beklemediğimizin bilinmesini, beklentimizin sadece hakem kararlarında bir standardın yakalanması ve haklarımızın gasp edilmemesine yönelik olduğunu kamuoyuna duyururuz.”

Bu haber toplam 1163 defa okunmuştur